Witam, mam rom H2O od kilku dni i... martwi mnie coś bardzo, ponieważ:
W galerii mam zdjęcia na karcie pamięci i... po wrzuceniu romu wszystko było ok, a po kilku dniach zdjęcia się dublują... same sie kopiują, po nastepnych kilku dniach juz sie troją... ma ktoś na to lekarstwo??
Nie byłoby to może ta, bardzo upierdliwe ale i dzwonek na smsa (na karcie) również sie kopiuje i... nagle przestaje reagować, po wejściu w ustawienia do wyboru mam nagle 5-10 TYCH SAMYCH DZWONKOW ale tylko jeden, oryginalny działa...
Pozatym, od kilku dni jestem na wakacjach w mrzeżynie i.. o dziwo przestały działac mi mmsy (testowane na 3 roznych romach), mimo że działały normalnie u mnie w domu (wałbrzych)... ciekawe dlaczego nie dzialaja, karte mam z abonamentu w plusie... mmsy NIE WYSYŁAJĄ SIE, ciagle jest status: wysyłanie... dostaje powiadomienie o tym ze MMS jest, moge go pobrac ale... pobieranie trwa i trwa i nigdy sie nie konczy... wrzucalem od nowa ustawienia, nic to nie daje, połączenie z netem ciagle jest (2,5gb w plusie limitu mam)
wrzucalem kilka roznych romów - wszystko na ICSie... ma ktos jakies lekarstwa na to? troche mnie to irytuje...