Aplikacje na AMOLED`a, czarne tło.

• 3 Odpowiedzi
  • 3567 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pillsxp

• 27
  • Sprzęt: LG L7 II (P710)
Aplikacje na AMOLED`a, czarne tło.
« dnia: Sierpień 21, 2013, 23:57:59 »
Poszukuje aplikacji najlepiej bez reklam pod mojego Samsung Galaxy Note który ma AMOLED`a z czarnym tłem, GG już mam, Ipla się mi wtryniła biała, potrzeba mi coś z wyszukiwania połączeń PKP, SMS Orange MultiBox, Skype z czarnym tłem, bo aktualne mam białe i nic nie widzę na nim.
Jeszcze jak jakieś by się użyteczne były to proszę o propozycje.
Orange Free Na Kartę

*

don.kamillo

Odp: Aplikacje na AMOLED`a, czarne tło.
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 22, 2013, 08:50:53 »
Musiałbyś chyba szukać przerobionych aplikacji na xda, bo oficjalnie takich raczej nie ma, jeśli nie ma dostępnych skinów (taki Billkom, do pociągów, tylko w wersji białej).
Chociaż spodziewałbym się, żeby ktoś tak aplikacje przerabiał. Widziałem paczki gapps (aplikacje google), przerabiane na czarno.

A poza tym: GG wcale nie jest czarne, tylko szare, podobnie jak nowy Tapatalk, co oznacza, że energii za dużo nie zaoszczędzisz. Gdyby to była zwykła czerń, to wtedy owszem, ale nie w tej sytuacji.

*

Offline pillsxp

• 27
  • Sprzęt: LG L7 II (P710)
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 22, 2013, 09:58:47 »
U mnie GG jest czarne jeśli jasność nie jest na max, poza tym na czarnym i szarym się mi lepiej czyta, białe mi po oczach wali tak że ciężko coś przeczytać.
Orange Free Na Kartę

*

Offline orzo

• 1042
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 28, 2013, 17:58:19 »
nie, nie jest czarne. niezależnie od jasności wyświetla szary, tylko po prosty zmysł wzroku- jakże niedoskonały- widzi czarny. podświetlenie nie ma nic do wyświetlanych kolorów.
Mio P560 -> Toshiba G900 , iPod touch 2g -> Samsung Galaxy S2