Aplikacja z promocjami na Androida

• 3 Odpowiedzi
  • 1206 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Aplikacja z promocjami na Androida
« dnia: Lipiec 26, 2012, 20:49:08 »
Korzystał ktoś może już z nowej apki ze Sklepu Google Play - PromoHunter - chcę żonie wrzucić kilka fajnych aplikacji do nowego smartfona, który niebawem przyjdzie, a sam mam IOS i nie mogę sprawdzić 

tu jest strona [cut]
« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2012, 06:59:45 wysłana przez Kapitan Pazur »

*

Offline syrjusz

• **
  • 222
Odp: Aplikacja z promocjami na Androida
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 26, 2012, 21:15:45 »
Korzystał ktoś może już z nowej apki ze Sklepu Google Play - PromoHunter - chcę żonie wrzucić kilka fajnych aplikacji do nowego smartfona, który niebawem przyjdzie, a sam mam IOS i nie mogę sprawdzić 

tu jest strona

Co to reklama? :) (wnioskuje ze to 1-post, tak wazna sprawa...) :)
Kiepska aplikacja, wymusza zamkniecie, wkurzajace, zawsze ustala pozycje po sieci bezprzewodowej (nie da sie po gps, a jak nie chcemy po sieci to sie zamyka aplikacja) -opisy podobne innych uzytkownikow.

Lepsza jest Mobilna Ulotka  -duzo gazetek w jednym miejscu.

PZdr
« Ostatnia zmiana: Lipiec 26, 2012, 21:21:59 wysłana przez syrjusz »

*

don.kamillo

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 26, 2012, 23:04:29 »
Martinez, nie uskuteczniasz tu przypadkiem brzydkiej formy reklamy?
Jeśli jesteś jej developerem, to wystarczyło napisać, że masz taką aplikację, chciałeś się nią pochwalić, czy coś.
Na forum było już mnóstwo wątków od niezależnych twórców.
Uczciwość to podstawa.

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 27, 2012, 14:02:33 »
To teraz już zwykłe pytanie z użyciem nazwy aplikacji o która pytam jest reklamą - odpowiadam sam sobie: w pewnym sensie tak, szukam powiedzmy kobiecych aplikacji i chcę poznać opinię - bo nie chce żonie bzdur wrzucać

@syrjusz - mobilną ulotke widziałem w akcji i troche mało wygodne jest przeglądanie obrazków i też się ładują długo na sieci komórkowej

Jak by ktoś był zainteresowany to przetestowałem PromoHuntera - i nie wypada źle - a dodatkowo parę złotych udało się na weekendowych zakupach zaoszczędzić :)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2012, 12:55:48 wysłana przez Martinez1984 »