Play dla HTC Universal

• 4 Odpowiedzi
  • 1827 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Play dla HTC Universal
« dnia: Maj 06, 2010, 19:02:15 »
Witam mam problem z telefonem HTC Universal, a mianowicie chodzi o to że mam zdjętego sim-locka a nie działa mi sieć Play. Inne sieci działają doskonale i maja duży zasięg, jeśli ktoś miał podobny problem lub wie jak go rozwiązać to prosił bym o pisanie w tym temacie ;( Sprawa jest pilna dodam tylko że mam O2 Xda Exec w wersji G3 z oprogramowaniem WM 6.1 Ang. Dokładnie nie wiem czyj, ale to nie ważne bo nawet gdy zmieniałem ROM to problem był nadal.

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
Odp: Play dla HTC Universal
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 07, 2010, 15:37:16 »
masz ustawiona siec jako 2G czy 3G ? play jako telefon czy tylko jako modem ? czy te inne sieci ktore maja zasieg to tez jest plus ? .....

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 08, 2010, 00:29:57 »
Mam ustawione na 3G i czasami jak się włączy ten Play to też się wyświetla 3G, a w Plusie nie zwracałem na to uwagi. i mam ustawione jako telefon nie modem.

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 09, 2010, 00:15:58 »
Mam ustawione na 3G i czasami jak się włączy ten Play to też się wyświetla 3G, a w Plusie nie zwracałem na to uwagi. i mam ustawione jako telefon nie modem.

hmmmm, czyli jak wyswietla czasami 3G to wtedy nie chce dzialac ? czy wogole mimo faktu pposiadania zasiegu nie chce dzialac ?

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 09, 2010, 01:58:31 »
Czy mi sie wyświetla czy nie, to nie działa ani funkcja telefonu ani wszystko co jest z nią związane.

Połączone: Maj 10, 2010, 15:30:53
Problem rozwiązany :D dziękuje za pomoc ale to była tylko wina mojego starego startera wystarczyło kupić nowy Starter w Play Fresh i wszystko pięknie działa :D

ps: temat do zamknięcia.
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2010, 15:30:53 wysłana przez Mysto »