Narzekanie na "Plej" alias srej a`propos ankiety o operatorach na głównej.

• 13 Odpowiedzi
  • 2802 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

userPEST

Szkoda że nie można oddać głosu negatywnego to bym chyba drugie konto założył żeby dać 2x - minus play.
Po powiadomieniu mnie 4 stycznia, że mam fakturę od 12 grudnia płatną do 31grudnia a 15stego/12/2010 byłem na stronie Boku i nie było żadnej faktury straciłem resztkę szacunku do tej sieci.
I panienka, która stwierdziła że: na pewno ta faktura była umieszczona na mojej stronie BOK już 14/12/2010 .
Na moją ripostę, o tym "15-tym" panienkę wcieło, ale stwierdziła, że się mylę , trzasłem już słuchawką, bo nie wytrzymałem.
Na następny raz ze "srej" wprowadzam zasadę zapisu archiwum strony internetowej.No "żenua" na całej linii ten "srej".

Dodatkowo czy wam także nie działa 19191 -radio taxi z kierunkowym?
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2011, 02:09:33 wysłana przez userPEST »

*

Offline daras28-82

• 2158
W erze przez jakis czas też ponoć były cyrki z numerami taxi.
Xiaomi Redmi 9T 4/128+200GB, ThinkPad T480 , Romet ZXT125, Author Kinetic + Mystic... Fiesta!

*

Offline OlafRagnarson

• **
  • 120
  • Oddaje Tobie co kryje w sobie
  • Sprzęt: i780
Z tym zapisywaniem stron to nawet ciekawy pomysł.
Osobiście skłaniam się do nagrywania rozmów telefonicznych z konsultantami i sprzedawcami różnej maści usług. Czy będzie to w aparacie czy na dyktafonie.

*

Offline Super_Ghost

• 670
  • Sprzęt: Palm Pre|GC5066HD
A czy nie uważacie, że play robi wszystkich w balona i próbuje żerować na niewiedzących, nazywając podrasowane HSPA jako 4G ?

Mnie to wydaje się być kpiną i zerowym szacunkiem dla klientów.

*

Offline famous

• **
  • 151
  • Sprzęt: Nokia E63
To akurat "zasługa" ITU, że zezwolili na takie nazewnictwo. Otworzyli furtkę, więc Play jako pierwszy z polskich operatorów to wykorzystał. Inni też kombinują, np. http://t-mobile-coverage.t-mobile.com/ Założę się, że dla przeciętnego użytkownika i tak niczego to nie zmienia, bo się po prostu nie orientuje czym jest 3G, 4G, LTE itd. ;)
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2011, 02:58:18 wysłana przez famous »

*

userPEST

Bez kierunku wczoraj zadziałało w Krakowie :D

*

Offline Super_Ghost

• 670
  • Sprzęt: Palm Pre|GC5066HD
Ale to jest bzdura, bo teraz 4G będzie inne w każdym kraju - a może nawet i w obrębie krajów.

Bzdura roku i zaprzeczenie jakiejkolwiek standaryzacji - wg mnie to powino być do trybunału zaskarzone, jako mocno wprowadzajace w błąd.

*

Offline OlafRagnarson

• **
  • 120
W myśl zasady "co nie jest zabronione jest dozwolone" ?

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
  • Sprzęt: Galaxy s4 96GB
Z tym zapisywaniem stron to nawet ciekawy pomysł.
Osobiście skłaniam się do nagrywania rozmów telefonicznych z konsultantami i sprzedawcami różnej maści usług. Czy będzie to w aparacie czy na dyktafonie.
przecież oni nagrywają to po co podwójnie.
Ja składałem w orange reklamację że mnie pani konsultant wprowadziła w błąd a dopytywałem się 3 krotnie a że zapisują więc jest ślad i mogą sprawdzić.
W odpowiedzi dostałem że bardzo im przykro że pani konsultant wprowadziła mnie w błąd ale i tak mam zapłacić.
Mda II --> Mda Pro --> Toshiba G910 --> HTC Diamond --> SE Xperia X1 --> Asus P565 --> OmniaHD i8910 24GB --> IPhone 3G  --> Nokia N810 --> i780 --> Galaxy s --> IPhone 4 32GB --> Galaxy Note 80GB exFAT -- Galaxy s4 96GB

*

Offline OlafRagnarson

• **
  • 120
Gdzie widnieje informacja o tym że rozmowy są nagrywane ?
Bo podczas zaczynania rozmowy nie słyszę takiej informacji jak ma to miejsce przy rozmowach z bankami lub ubezpieczalniami ?

Różne cuda się dzieją i nagle może się okazać że rozmowa nawet jeżeli była nagrana to znikła lub została skasowana bo coś tam.

*

userPEST

A mojego kolegę jak oszukano na BOKu to cudownie nagranie zniszczyło się.

*

Offline OlafRagnarson

• **
  • 120
A mojego kolegę jak oszukano na BOKu to cudownie nagranie zniszczyło się.
No właśnie.
Po to dostajemy kopie faktur, potwierdzenia zapłaty rachunków które trzymać trzeba X lat, żeby w razie czego mieć podstawę do udowodnienia swoich racji.

W odpowiedzi dostałem że bardzo im przykro że pani konsultant wprowadziła mnie w błąd ale i tak mam zapłacić.
Być może jest gdzieś małym druczkiem zapis, że i tak podstawę stanowi regulamin i to co mamy na umowie. To co powie przemiła pani dzwoniąc do nas i czarując że dostaniemy to i to i w ogóle jest super nie jest traktowane jako oferta handlowa w myśl prawa i nie może stanowić podstaw do ewentualnych roszczeń.

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
  • Sprzęt: Galaxy s4 96GB
po tym jak kazali mi zapłacić zrezygnowałem z abonamentu na gprs ,
przychodzi rachunek a tam abonament na gprs na przyszły miesiąc dzwonię i  mówię że nie składałem takiej dyspozycji a baba mi tłumaczy ze jest zapis że dzwoniłem powiedzmy w piątek o 23ciej i zleciłem abonament.
No to ch. wziąłem abonament to zacząłem korzystać , przychodzi następna faktura dodatkowo kilkaset zł za gprs który miał się mieścić w abonamencie chyba za 10zł .
Dzwonie do orange i mówię że mam abonament na gprs mam go na fakturze a faktura na mega kwotę . baba sprawdza i mówi że ten abonament to bład systemu samo się włączyła a nie powinno i zwrócą mi 10zł a kilkaset mam zapłacić.
oczywiście złożyłem reklamację że wziąłem  abonament na gprs dzwoniąc w piątek o 23 i jak chcą to mogą sprawdzić :)
na szczęście uznali.
to był mój koniec zabaw z abonamentem. póki nie będzie możliwości ograniczenia rachunku do powiedzmy 100zł to niech spadają z internetem i roamingiem nie ma żartów .
Mda II --> Mda Pro --> Toshiba G910 --> HTC Diamond --> SE Xperia X1 --> Asus P565 --> OmniaHD i8910 24GB --> IPhone 3G  --> Nokia N810 --> i780 --> Galaxy s --> IPhone 4 32GB --> Galaxy Note 80GB exFAT -- Galaxy s4 96GB

*

userPEST

Czyzby "pracownicy" tele2 /oszusci po prostu/ zrobili desant do France Telekom vel Orange vel TP? ?? Sztuczki rodem z ich infolinii.