Zmiana wielkości czcionki w aplikacji wiadomosci

• 3 Odpowiedzi
  • 3907 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline michsony

• 45
  • Sprzęt: i8000
Zmiana wielkości czcionki w aplikacji wiadomosci
« dnia: Grudzień 12, 2009, 15:23:25 »
Witam!!

Mam pytanie dotyczące aplikacji wiadomości. Nie korzystam z aplikacji wiadomości SMS od samsunga tylko z normalnej ""windowsowej" i tam niestety na liście wiadomości litery są tak duże ze nie jestem w stanie zobaczyć odbiorcy wiadomości widzę pierwsze 2 znaki i datę. Chciałbym zapytać czy istnieje gdzieś możliwość zmiany wielkości tej czcionki?? Może zmiana wartości jakiegoś klucza w rejestrze?? Z góry dzięki za pomoc.

*

Offline Adramel

• 895
  • Sprzęt: HD2/Sensation/GalaxyNote
Odp: Zmiana wielkości czcionki w aplikacji wiadomosci
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 12, 2009, 18:44:47 »
Nie wiem czy to pomoże, próbowałeś użyć Ustanienia/Ust.wyświetlacza/Romiar tekstu?

*

Offline michsony

• 45
  • Sprzęt: i8000
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 12, 2009, 23:01:44 »
W moich ustawieniach nie ma nawet takiej opcji niestety. Moze mam ukryte jakies zaawansowane ustawienia i nie wiem jak je uaktywnić. ;/

Mam jeszcze jeden problem, po każdym wysłaniu wiadomości wyswitla si komunikat wiadomośc wysłana, czy wiecie może jak to wyłaczyć ;/
Napisane: Grudzień 12, 2009, 22:50:50
HKLM\Security\Shell\StartInfo\HideSettings z 1 na 0. Potem reset tak włączyłem standardowe ustawienia windowsa i tam jest opcja zmiany rozmiaru tekstu.

Dzięki wielkie
Napisane: Grudzień 12, 2009, 22:57:31
Do zamknięcia....

*

Offline Adramel

• 895
  • Sprzęt: HD2/Sensation/GalaxyNote
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 13, 2009, 08:44:47 »
Zmiana rozmiaru czcionki jest nawet w standardowym Oranżowym IJ1 w ustawieniach samsunga. Na pewno przegapiłes;)