YouTube error message: ..\xplatform\core\minitubeapplication.cpp:125

• 4 Odpowiedzi
  • 2316 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

hej, no i już sobie głupio nabruździłem z widgetem YouTube

wszedłem na google.com/mobile by pobrać najnowsze wersje aplikacji (np. google maps podmieniłem na nowszą wersję  z dodatkowymi "ficzerami" ale nadal polskie fonty nie działają poprawnie w chmurkach)

no i nie wiem po co ściągnąłem tez plik youtube.cab
i teraz przy próbie uruchomienia mam ..\xplatform\core\minitubeapplication.cpp:125
znalazłem na google że ktoś miał taki efekt ale nie było rozwiązania

odinstalowałem i szukałem na stronach samsunga samego widgetu youtube - nie znalazłem
nie wiadomo dlaczego nie można pobrać z widgetu o nazwie windows widget - jest tam tylko kilka do pobrania dla mnie średnio ciekawych

czy ktoś ma sposób by to przywrócić ten widget ... backupu jeszcze u mnie brak ... a przydałby się teraz

sądząc po tym jak one się instalują myślę że może wystarczy sam plik przenieść w odpowiednie miejsce i uruchomić.
pomożecie?  

Luke

« Ostatnia zmiana: Styczeń 20, 2010, 18:47:16 wysłana przez grzegorz_g1 »

Odp: YouTube error message: ..\xplatform\core\minitubeapplication.cpp:125
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 20, 2010, 23:11:33 »
hej, te widgety mają rozszerzenie pliku .wgt  :E
znalazłby ktoś w wolnej chwili na swoim cudeńku youtube.wgt i załaczył tutaj lub via koperta pod avatarem?
nie powinno to dużo czasu i miejsca zajmować ... a dobry uczynek byłby Ci zaliczony  :ok:
z góry dzięki,
Luke
« Ostatnia zmiana: Styczeń 20, 2010, 23:31:27 wysłana przez grzegorz_g1 »

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 24, 2010, 13:50:12 »
Mam dokładnie ten sam problem i nie wiem co robić!!

A czy działa ci normalnie youtube? Ja jak wejdę w operze na youtube i wybiorę film to nie odtwarza mi w przeglądarce tylko włącza się jakiś pvplayer i mówi, że brak  plików i nie działa  :-? :-? :-? Proszę o pomoc!

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 25, 2010, 00:38:19 »
hej kolego, wydaje się ze rozwiązaniem jest 1. odinstalowanie programu z google i 2. ponowne uruchomienie widgetu youtube.wgt Samsunga
(pliki widgetów są samoinstalujące) ludzie mają je na swoich Omniach, jednak nikt jakoś nie chce się tu podzielić  :-| wydawało mi się że to jest fajne forum i wszyscy sobie tu wzajemnie pomagają ale sam nie wiem ... może warto zarejestrować się na innym forum?

jednak nie jest to jakiś powód do rozpaczy :) na pewno nie będę ponownie robił przywrócenia systemu tylko z tego powodu
na youtube moge wejść przez operę i tez działa :) może ktoś w końcu "zapoda" ten plik youtube.wgt bo widać że to jest częsty PROBLEM użytkowników Omnii 2, jeszcze jakoś"olewany" lub jak kto woli "bez woli rozwiązania problemu"
proponuję kolego by do czasu rozwiązania co chwilę odnawiać wątek by był wysoko na liście :)

pozdrawiam serdecznie, bardzo serdecznie  :)
Luke
« Ostatnia zmiana: Styczeń 25, 2010, 00:57:00 wysłana przez grzegorz_g1 »

*

Offline uKL

• 22
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 20, 2010, 12:28:42 »
Odgrzeję kotleta.. U mnie problem występuje jedynie jeśli zainstaluję Google Youtube na pamięci zewnętrznej. Na wewnętrznej działa ;-)