YouTube

• 6 Odpowiedzi
  • 2050 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

YouTube
« dnia: Lipiec 31, 2011, 21:04:31 »
Witam.
Mam pytanko.Kumpel zakupił ostatnio HD2 i fon ogólnie mówiąc już stary ale jak zobaczyłem jakość filmów na YouTube to mi kopara opadła.
I tak sobie pomyślałem ze na moim to i8000 to nie rozróżnię F1 od traktora taka jest jakość filmów.Jak by nie było mam taki sam WM 6,5 tylko że on mam jakąś inną tą przeglądarke i zastanawiam sie rzecz jasna czy można ją sciagnąc??
Próbowałem wgrac core playera ale nic nie dało filmy idą ale jakość taka sama można zmienic jakość filmu ale tylko na tej nagorszej odtwarza na h264 nic sie nie dzieje:>
Proszę o pomoc z góry wielki dzięki:)

*

mgcompany

Odp: YouTube
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 01, 2011, 15:49:46 »
Mało konkretów podajesz, ale ja polecam Ci zainstalować aplikację do Youtube. Wejdź na m.google.pl za pomocą Internet Explorera w Omnii i znajdź tam odpowiednią instalkę. Używam i nie narzekam na jakość. A z kodekiem H.264 jest troszkę większy problem w Windows Mobile, H.263 działa bez problemu.

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 01, 2011, 20:03:37 »
Juz dorzucam trochę konkretów
U niego YouTube wygląda tak
http://attachments.xda-developers.com/?id=fafaa8a6d19efb46120eb3222c0bda11
Można ustawić jakość a mnie to tak troszkę biednie wygląda:)
A możesz podać jak się konkretnie nazywa ta aplikacja?
Pozdrawiam

Połączone: [time]Sierpień 01, 2011, 20:26:55[/time]
Porozgladałem sie troszke po tej stronce co mowiles sciaglem ta aplikacje i jest wyrazna poprawa ale mam jeszcze jeden problem z ladowaniem filmikow.
Jestem w sieci orange i caly czas jestem w 3G zasieg na full a filmy laduja sie tragicznie u niego niema takie problemu chociaż tez jest w tej samej sieci...
Taka różnica sprzetu??

Połączone: Sierpień 01, 2011, 20:33:04
ehhhh za szybo sie pochwalilem jest poprawa w jakosci ale tylko jak jestem podlaczony do sieci domowej przez wi-fi jak korzystam z orange to jakosc spada strasznie.
Chodzi mi żeby w aplikacji youtube byla opcja ustawienia jakosci.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 01, 2011, 20:33:04 wysłana przez spike123 »

*

mgcompany

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 02, 2011, 15:33:52 »
Popraw link, bo przenosi do głównej strony forum.
Niestety w aplikacji YT nie zmienisz jakości filmów. Jedyny sposób to odtwarzanie filmów przez przeglądarkę internetową z zainstalowanym flashem, a tego oferuje Opera Mobile (niestety ostatnio próbowałem odpalić jakiś filmik i nie działa już) lub uZard Web, który kompresuje strony, a filmy odtwarza we własnym playerze i nie ma możliwości np. przesunięcia filmu.

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 09, 2011, 21:55:39 »
Witam ponownie.
Znalazłem filmik jak wyglada player youtube na htc hd2
YouTube Application for Any Windows Mobile Touchscreen Phone
i zastanawiam sie czy jest takie cos na O2??
Pozdrawiam

*

mgcompany

« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 10, 2011, 18:32:30 »
To jest aplikacja Youtube zrobiona przez HTC. Znalazłem cab'a z YT wyciągniętego z Leo, ale nie działa na O2 (przynajmniej u mnie, może nowsza wersja YT by zadziałała, ale nie ma linków do ściągnięcia). Starsze wersje VGA również mogły nie działać na urządzeniach innych niż HTC i to dla tych, dla których były napisane.

*

Offline ActiveX

• 20
  • Sprzęt: E52, I8000, N7000
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 08, 2011, 12:51:19 »
mam youtube mobile application wersja 2.4.4. jakość jest zależna od jakości filmu na YT
czyli od średniej do BDB jakości
pozdro jak coś to wyśle caba na maila
3310-->3330-->Sagem my x6-->N95 8GB-->O2 I8000-->NOTE