W resco wejdź w : Action > Options > General > Phone > zaznacz:
"Automatically record phone calls"
i ewentualnie
"Record in background" - wtedy nagrywa w tle
Ok, zgoda, tak mam ustawione.
powyżej tego masz też mozliwosc edycji formatu nazwy zapisywanego pliku i katalogu docelowego.
Myśle że ustawiałeś tylko na karcie "Files" bo wtedy to tak właśnie zapisuje (bez nazwy i numeru dzwoniącego) Ta karta dotyczy zapisu z dyktafonu.
Tu zmiana ustawień niewiele pomogła. Zapisuje tak samo, bez danych dzwoniącego /numer,nazwa/. Pozostaje jeszcze kwestia "ukrycia" okna aplikacji Resco po wyjściu z dialera.Pozostaje okno dyktafonu z listą plików i za każdym razem muszę to zamykać...A wolałbym by tak nie było... Chyba, że to ja coś źle robie...

Pozdr
Po??czone: [time]Listopad 16, 2010, 13:22:37[/time]
W resco wejdź w : Action > Options > General > Phone > zaznacz:
"Automatically record phone calls"
i ewentualnie
"Record in background" - wtedy nagrywa w tle
Ok, zgoda, tak mam ustawione.
powyżej tego masz też mozliwosc edycji formatu nazwy zapisywanego pliku i katalogu docelowego.
Myśle że ustawiałeś tylko na karcie "Files" bo wtedy to tak właśnie zapisuje (bez nazwy i numeru dzwoniącego) Ta karta dotyczy zapisu z dyktafonu.
Tu zmiana ustawień niewiele pomogła. Zapisuje tak samo, bez danych dzwoniącego /numer,nazwa/. Pozostaje jeszcze kwestia "ukrycia" okna aplikacji Resco po wyjściu z dialera.Pozostaje okno dyktafonu z listą plików i za każdym razem muszę to zamykać...A wolałbym by tak nie było... Chyba, że to ja coś źle robie...
Pozdr
Ok, reinstalacja Resco, zapis z "fabrycznymi" ustawieniami lokalizacji zapisu. Nie zwalczyłem niestety jeszcze nazwy pliku... Jeśli okno aplikacji ma być zamknięte, czyli działa zupełnie w tle, w Action > Options > General > Files należy odznaczyć "On start, go to the last viewed folder...
Walczę dalej...Pozdr
Połączone: Listopad 17, 2010, 09:32:44
Witam. Wygląda na to że problemy zostały rozwiązane, przez producenta softu. Wersja najnowsza 4.62 pozbawiona jest jak się okazało dość znanego problemu z zapisem w nazwie pliku nazwy dzwoniącego.Wygląda na to, że Resco działa stabilniej niż Vito Audio Notes, przynajmniej u mnie...Pozdr