Czy ktoś spotkał się z problemem z WiFi polegającym na tym ze czasami, raz na dzien lub kilka dni nie daje się włączyć WiFi, funkcja BT i telefonu dziala a włączając WiFi pojawia sie ikonka oczekiwania (lub pracy urządzenia... nie wiem jak to fachowo nazwać) po około 15 sekundach znika i WiFi nadal jest nieaktywne, próba ponownego włączenia to samo, wyszukanie sieci także nic nie pomaga, po prostu nie działa, próbowałem na rożne sposoby ale pomagał tylko reset, chociaż nie zawsze, czasami dopiero za trzecim resetem WiFi się uruchamia, a jak już się uruchomi to godzinami działa bez problemów.
Soft w O2 jest firmowy z Orange PL nic w nim nie kombinowałem, nie zmieniałem, jedynie kilka programów doinstalowałem, na początku - przez pierwsze 2 miesiące WiFi działało bez problemów, a teraz od około miesiąca są takie hece, irytujące to bardzo bo reset jest pod obudową którą się ciężko zdejmuje, w pewnym momencie aż miałem ochotę wywiercić dziurkę w obudowie aby można było zresetować bez zdejmowania obudowy

choć właściwie to są programy do resetu, tyle że nie miałem czasu poszukać takiego sprawdzonego - działające w O2
Czy ktoś ma sposób na w/w problem?