Witam.
Chciałbym zainstalować na mojej Omni 2 ROM na którym by był TF3D.
Fajnie, ja też bym chciał. Najlepiej Sense 2.5.
Chciałbym żeby ROM był w wersji PL.
Po polsku? E... Angielskie romy są fajniesze.
A potem chce zainstalować Max Manile.
Jeszcze coś?
No i moje pytanie jest takie gdzie mogę znaleźć ten ROM i jak go zainstalować?
(czy tak jak każdy inny ROM na Omnie 2? czy może jakimś innym specjalnym programem?)
Pytanie jest nie gdzie a kiedy. Gdzie, to na pewno na tym forum, na modaco, na xda. A kiedy? Może już nie długo, za 2 - 3 miesiące? Rodrigofd planuje wydać swoją bete 2 LeoFuzion gdzie w 2 połowie lutego, ale to na pewno nie bedzie w pełni działająca wersja.
No i chciałbym znać opinie kogokolwiek kto miał TF3D na Omnii 2, jak to działa na tym telefonie?
Czy się nie zacina, czy wszystko działa?
TF3D 1.3 w który większość rzeczy w miare działa, łącznie z albumem(ale chyba tez playera) jest przeraźliwie woooolny.
TF3D 2.0 działa już całkiem szybko, ale to jakiś chiński mod i nie da rady wybrać miasta w pogodzie. Nie działa też album i odtwarzacz.
TF3D 2.5 aka Sense 2.5 działa już akceptowalnie szybko i nawet w miare stabilnie, ale mało co w nim działa;)
Za to do i900 jest świetny rom Ryżego z Manilą 2D v2 i WM6.5 . Działa świetnie szybko i stabinie. Za rok pewnie też dorobimy się takich świetnych romów. Pewnie wtedy bede mieć Omnie 3 na której nie zadziała dobrze Sense 3.0 pod WM7

))