standardowe menu start

• 4 Odpowiedzi
  • 4624 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

standardowe menu start
« dnia: Listopad 01, 2009, 14:39:15 »
Witam.Czy ktos orientuje się jaka jest szansa ustawienia rozwijanego menu start po tapnieciu na ikonę flagi?Chodzi mi o takie jak podczas prezentacji omnii pro,któras ma taka samą architekturę  Samsung Omnia Pro videoreview da Telefonino.net

*

Offline muminisko

• 464
  • HTC Desire Z + graty na WM...
Odp: standardowe menu start
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 03, 2009, 14:59:15 »
Witam.Czy ktos orientuje się jaka jest szansa ustawienia rozwijanego menu start po tapnieciu na ikonę flagi?Chodzi mi o takie jak podczas prezentacji omnii pro,któras ma taka samą architektur

W sensie taki odwrócony pseudostart z Windowsa XP? Wyłączasz samsungowy TouchViz 2.0 (co powinno się robić chyba zaraz po wyjęciu B7610/I8000 z pudełka bo ten soft jest.....) i masz, ponieważ jest to standardowa funkcja Windows Mobile 6.1 (mało to w sumie wygodne). Z drugiej strony nie przyzwyczajaj się, bo WM 6.5 wygląda podobnie do Samsung TouchUI :)

*

Offline zygzag

• 808
  • Sprzęt: HTC Polaris>OMNIA II i8000>Wave II S8530>SGS II
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 03, 2009, 15:08:14 »
chodzi Ci o to: start->ustawienia->ustawienia ogólne->Interfejs użytkownika Samsung TouchWiz-> odznaczasz i juz masz normalne menu start

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 03, 2009, 15:31:09 »
zygzag niestety nie mam w ustawieniach ogólnych interfejsu użytkownika,a właśnie o taki wygląd mi chodzi,choc wydaje mi się że to screen z WM6.1

*

Offline zygzag

• 808
  • Sprzęt: HTC Polaris>OMNIA II i8000>Wave II S8530>SGS II
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 03, 2009, 17:41:54 »
zygzag niestety nie mam w ustawieniach ogólnych interfejsu użytkownika,a właśnie o taki wygląd mi chodzi,choc wydaje mi się że to screen z WM6.1

Upss, przepraszm serdecznie, nie zrozumiałem pyyytaaaniaaa  :oops: Oczywiście u mnie jest jeszcze 6.1