0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dostałem potwierdzenie, że towar został dzisiaj wysłany z Singapuru. Mam nadzieje, że nie długo do mnie dotrze.Jest to mój pierwszy zakup na ebay. (Cały w nerwach. W sumie powierzyłem niezłą kasę w ciemno) Mam nadzieje, że dopisze mi szczęście jako nowicjusza. Operator przewiduje dostawę do mnie w ciągu 10 dni
Wynik Omni Pro w benchamarku 7-zip'a:274/268 MIPSDo Snapdragona trochę brakuje, ale nie jest źle i raczej w czołówce stawki się trzyma.
automatyczna regulacja podświetlenia potrafi czasem zwariować i pomimo tego, że jestem w ciemnym miejscu to wyświetlacz wali światłem prawie jak miecz świetlny
Wczoraj dotarła Pierwsze wrażenie SUUUPER wyświetlacz , duży ,bardzo czuły (wystarczy musnąć palcem),kolory kontrast nasycenie wzorcowewykonanie perfekcyjneświetna klawiaturawreszcie garaż na rysikbateria (powiem tylko ze po naładowaniu i 3 godzinach zabawy spadło 16%)GPS na zimno złapał fixa w 20 sek.jedyny mały minusik to brak PL (ale od czego są nakładki) a reszta ustawień to już raczej to samo co w innych WM6.1
W pomieszczeniach obraz żyleta a na słońcu i tak nie pomaga
Cytat: Wieta w Wrzesień 22, 2009, 17:56:31 Dostałem potwierdzenie, że towar został dzisiaj wysłany z Singapuru. Mam nadzieje, że nie długo do mnie dotrze.Jest to mój pierwszy zakup na ebay. (Cały w nerwach. W sumie powierzyłem niezłą kasę w ciemno) Mam nadzieje, że dopisze mi szczęście jako nowicjusza. Operator przewiduje dostawę do mnie w ciągu 10 dni Spoko, spoko Nie wiem u kogo kupowałeś, ale np mój kumpel często zaopatruje się tutaj: http://myworld.ebay.pl/laurayang1978/ i nigdy nie było żadnego "przypału". Bardzo sumienny sprzedawca a jak dobrze z nim pogadasz to Ci wyśle paczkę jako wuj Mat z podróży.
Kupiłem od tego samego sprzedawcy. Ma krótkie pytanie. Czy wnosiłeś opłatę celną za przesyłkę.
Ja się odnosiłem do tego linku: http://myworld.ebay.pl/laurayang1978/. No offense. Ja kupowałem na eBayu kilkaset rzeczy i jednak kilka razy cło mnie (boleśnie) dopadło.
...jak sobie sciagniemy sprzet np z USA (czyt. spoza UE) to i cło zapłacimy i Vat, a jedyne rozwiązanie na te podatki, to jak ktos napisał wysyłka z napisem GIFT
Natomiast przesyłka z USA, która nie jest opisana jako GIFT, to na 90% cło pewne.
Dalibyście lepiej jeszcze jakieś testy wydajnościowe lub opisy sprzętu w użyciu a nie rozwodzili się na temat cła bo to nie ten temat.
Cytat: peterp079 w Wrzesień 25, 2009, 09:21:54Dalibyście lepiej jeszcze jakieś testy wydajnościowe lub opisy sprzętu w użyciu a nie rozwodzili się na temat cła bo to nie ten temat.Niestety ostatnio nie bardzo mam czas na dłuższe wywody, ale sprzęt chodzi świetnie (Omnia II żeby nie było niedomówień), jest bardzo stabilny, szybki i jest zasadniczo tym, czym Omnia powinna być od początku. Absolutnie udany zakup i szczerze polecam! Zresztą jest już dużo recenzji na różnych portalach tematycznych i nie wiem, czy tworzenie kolejnej ma wielki sens.
testowales moze na nim automape albo nakladke spb mobile shell.. konkretnie chodzi mi o to czy nie ma jakichs problemow z rozdzielczoscia?
Samsunga jest ok i bardzo "fingerfrendly" o tyle widgety sux. Panowie z SPB już otrzymali moje wsparcie finansowe