nagrywa i odtwarza, tylko co z tego, skoro ma kiepskie 2mpix za plastikiem bez AF.
mi nie chodzi o kamerę tylko o mozliwosci nagrywanie kompresja w trybie rzeczywistym zapis plus wyswietlanie , w dziale g900 piszą o max 640x480 z 15kl z marnym bitrate i taka jest g900, wogole te 640x480 z 15kl jest naciągane ale moze ta nvidia cos tam potrafiła
Napisane: Sierpień 03, 2009, 22:25:20
a w czym bedzie lepsza od touch pro ? bo wydajność ma na tym samym poziomie co qualcomm
A to ciekawe spostrzeżenie, bo z tego co widać na filmach i pierwszych testach to wydajność jest o wiele większa niż Qalcomma. Widać to np. na jednym z filmików gdzie na Omni II puszczony jest filmik z helikopterem, który na TP/Diamondzi i innych Qualcommopodobnych wygląda jak pokaz slajdów a na Omni działa płynnie.
W czym jest jeszcze lepsza Omnia Pro od TP? Wielkością ekranu (na tym mi najbardziej zależy), niestety, ale dla mnie ekran 2,8'' jest troszkę za mały komfortowego korzystania ze wszystkich możliwości jakie daje WM.
z doswiadczenia wiem ze jak słabo nagrywa video to dlatego ze ma słaby procek który ma tylko takie mozliwości, nagrywanie video jest najbardziej wymagające jak to śmiga reszta fruwa.
Wiesz, że to może być po prostu specjalnie ograniczone? Taki zabieg marketingowy żeby nie mieć wszystkiego od razu i żeby producent mógł zarobić na dwóch urządzeniach a nie tylko na jednym. Chcesz mieć świetne nagrania wideo to kupujesz Omnie HD. Chcesz WM to kupujesz Omnie II.
helikopter 640x360 Bit rate:3808 kbit/s
http://rapidshare.com/files/246823190/Demo_Helicopter.mp4nie mam juz xperi ale ciągnęła 800x480 w wmp bitrate 1200Kbit/s
i nagrywała w 640x480 30kl ze smiesznym bitrate 500kbit/sek
tu jest juz 2Mbit/sek ale efekt nie jest duzo lepszy mp4 ma jeszcze rózne kompresje tu była jakaś słaba
miejmy nadzieje ze bedzie duzo lepiej czas pokaze
Napisane: Sierpień 03, 2009, 22:35:56
Tylko takie? W PDA nie ma dedykowanych sprzętowych układów do nagrywania wideo, więc można powiedzieć że jest bardzo dobrze.
moje pda ma sprzetowe nagrywanie jak i odtwarzanie w rozdzielczoscia HD
1280x720 Bit rate:11065 kbit/s
http://rapidshare.com/files/256904218/hd_basen.mp4
QWERTY jest niezastąpione. Nie pomoże nawet pięciocalowy ekran.
wystarczy 3,7cala, dotyk pojemnosciowy jak w iphonie, szybki procek, szybka rotacja ekranu i mozna pisac z predkoscią porównywalną na xperi