Zeby przypieczetowac swoje zakusy zakupu Omnii Pro chcialbym spytac o to jak efektywna jest klawiatura?
Uwielbiam swojego Touch HD ale niech mi nikt nie wmawia ze na tel z ekranem dotykowym (nie wazne czy to iPhone czy kazdy inny) DA SIE tak samo wygodnie pisac jakna klawiaturze sprzetowej. Wkurza mnie to ze glupiego smsa czy mejla musze poprawiac 10x po napisaniu bo pelno literowek i bledow. W takich chwilach tesknie za zwykla klawiatura z N95;)
Stąd moje pytania:
Czy robi sie duo bledow spowodowanych "nie trafieniem" w klawisz?
Czy pisze sie w miare szybko?
Czy dlugo zajelo Ci nauczenie sie pisania na klawiaturze full qwerty po przesiadce z klawy telefonicznej?
Jak jeszcze cos powinienem o klawiaturze wiedziec a nie spytalem to daj znac. generalnie interesuja mnie wszelkie wrazenia (dobre i zle) z korzystania z klawiatury. Dzieki
Ja się przyłączam do powyższych pytań. Również, jak do tej pory, używałem wyłącznie PDA z klawiaturą sprzętową, ale szukam nowego i zależy mi na odchudzeniu sprzęta. Napiszcie, jak to działa.
Napisane: Listopad 06, 2009, 18:36:55
Przepraszam za post pod postem, ale nie chciałem, żeby umknęło.
Jak rozumiem, I8000 i B7610 różnią się, w zasadzie, obecnością klawiatury sprzętowej w tym drugim i, przez to, funkcjonalnością oraz grubością. Czy może któryś jest lepszy, szybszy, wydajniejszy...? Stoję przed wyborem, klawiatura kusi, ale może nie warto?