panowie.
wydaje mi sie ze to niegrzecznie odrazu myslec ze ktos jest baran i cos zle zrobil w efekcie pisze bzdury po forach.
W 99% przypadków wina jest po stronie osoby, która wgrywała ROM i źle ustawiła CSC i nikt nie napisał, że "ktoś" jest baran.

to wasze czepianie sie CSC jest bezpodstawne bo jest wgrane poprawne
Jak wyżej.
pokopalem w regionalnych ustawiajac rozne jezyki w efekcie i kalendarz jest juz poprawny ( to nie byla jednorazowa zmiana jezyka)
tak wiec co do j polskiego mam juz problem zglowy
Sugerowałem to wcześniej, kilka postów wyżej.
co do kopanie w rejestrach a by programy widzialy "katalog" Karta Pamięci nie usmiecha mi sie bo po tym co bylo tu pisane nie trzyma sie ta informacja kupy, dlaczego?
padlo stwierdzenie ze programy nie polskie to sobie nie radza, OK a co jesli jest program polski i tez sobie nie radzi? a takowe posiadam 3
a dlaczego jesli zrobi sie kopie pliku rozruchowego do pamieci glownej lub Moja pamiec programy dzialaja oraz ikony programow sa wlasciwe. tyczy sie to i polskich i zagranicznych programow
Zapytaj się programistów, czy sprawdzają działanie programów na softach innych niż WWE oraz emulatorach systemu, a często tego nie robią.
Również często po wgraniu ROMu, czy HR powstają błędy i system działa niestabilnie (co miałem ostatnio po zrobieniu HR), dlatego najlepiej wykonać go raz przed wgraniem ROMu i po wgraniu.
Jeśli ustawienia regionalne są źle ustawione, programy również mogą nie działać poprawnie, gdyż szukają innej ścieżki docelowej niż jest w rzeczywistości.
kolejna rzecz to na tym sofcie nie moge uruchomic instalatora SKYPE, komunikator tlen sie nie loguje, brak powiadomienia dzwiekowego o rozladowanej bateri ( przekopalem ustawienia i nie widze gdzie mozna takowy dzwiek ustawic)
Albo masz złą wersję Skype i ma problemy z instalacją, albo po prostu tak namieszałeś z ustawieniami, że program po prostu nie działa poprawnie.
Informacja o rozładowanej baterii jest ustawiona na stałe, czyli przy 10% i korzysta z dźwięków systemowych znajdujących się w katalogu Windows. Nie wiem, czy istnieje możliwość zmiany dźwięku komunikatów z poziomu menu, czy rejestru, ale na pewno można to zmienić przez podmianę pliku dźwiękowego na inny o takiej samej nazwie (co sam uczyniłem, bo niektóre dźwięku w Windows są wkurzające).
czasem warto cos podpowiedziec co mozna zrobic niz odrazu oskarzac
ja ze swojej strony Dziekuje za zainteresowanie moimi klopotami
Nikt nikogo nie oskarża, to nie jest sąd, czy coś w tym stylu. Nikt na nikogo również nie krzyczy, choć po Twoich kilku ostatnich wypowiedziach można stwierdzić, że bronisz się przez użytkownikami forum atakując ich słowami i postami nic nie wnoszącymi do wątków.
PS. Zalecam zapoznanie się z klawiaturą i znakami jakie na niej są opisane, zwłaszcza z podstawowymi znakami interpunkcyjnymi jak kropka i przecinek. Czasem można też użyć klawisza Shift by rozpocząć zdanie tzw. wielką literą oraz klawisza Alt (prawego), by wprowadzić polskie znaki diakrytyczne. Naprawdę przydają się one i ułatwiają komunikację w Internecie.