0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A1 porażka. braku pamięci nie bardzo. mam około 70 MB. cały rom jakiś takiś mulący. nie wiem czego to wina.np. często zostają kawałki obrazu po obracaniu ekranu.czas przetrenować nowe dzieło Mirka Mirek: wrzuć na modaco podbije ci staty
Ja mam rom 6.1 i tez haczy , więc to po prostu niewydolność telefonu .
I po co mi te 30kl/s skoro po minucie tnie tak ze filmu nie da sie ogladac...
Cytat: KOrk w Styczeń 13, 2010, 11:52:26I po co mi te 30kl/s skoro po minucie tnie tak ze filmu nie da sie ogladac...Nie przesadzaj znowu - jak nie da się oglądac - właśnie wczoraj ogladałem przez TVout filmiki nagrane rodzinnie a potem 1,5 godzinny Paranormal Activity.avi i przez cały film zauważyłem może góra z dwa przycięcia i to takie, że gdybym akurat nie wpatrywał się w ekran to pewnie bym ich nie zauważył.
Tutaj chodzi o filmiki nagrywane telefonem.W temacie divx'ow tel sprawuje sie znakomicie
Cytat: KOrk w Styczeń 13, 2010, 13:29:45Tutaj chodzi o filmiki nagrywane telefonem.W temacie divx'ow tel sprawuje sie znakomicie Toż własnie o tym mówiłem ( choć jak teraz widzę nie dość precyzyjnie ) - chodziło mi o wszystkie flmy - ten .avi i te "rodzinne" nagrane telefonem, no ale skoro u Ciebie haczy...no cóż, jest TigerX2 2.0 ( czy jak go tam nazwał mirek190 ) - swoją drogą niezła robota, jednak mnie zdecydowanie wystarcza JA1.
A1 porażka. braku pamięci nie bardzo. mam około 70 MB. cały rom jakiś takiś mulący. nie wiem czego to wina.np. często zostają kawałki obrazu po obracaniu ekranu.Też mam problem przy odpalaniu Automapy - początkowo przestawia sie do poziomu i na ekranie jest mozaika. Jak znów wróci do pionu problem znika - czego to wina?pzdrawiam