0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam.Zakupiłem radio samochodowe z bluetooth i podłączyłem omnie do radyjka by działało ono jako zestaw głośnomówiący.i tu pojawia się problem. mianowicie gdy ktoś dzwoni na ekranie w radiu pojawia sie tylko nr telefonu bez nazwy kontaktu. i kolejny kłopot to gdy chce za pomocą radia wybrać kontakt to pojawia mi sie informacja o braku dostępu do książki adresowej. pierwszy problem potwierdziłem tez na zestawie słuchawkowym stereo z lcd i jest tak samo . więc problem jest po stronie telefonu. co zrobić?
Nie jest przypadkiem tak, że książkę telefoniczną musisz mieć na karcie SIM i tę udostępniac w trybie BT? Nie wiem, nie znam się, nie korzystałem ale jakoś tak mi się nasunęło.
Powiedz kolego co to za model to może cos wykminie. Nad nie jednym zestawem BT siedzialem godzinami az sie połaczyłem
Zobacz czy masz włączone w Opcjach BT wlaczony dostep do karty sim. Czy masz widocznosc dla innych urzadzen tez sprawdz. a reszte bede dalej kminił . BTW to radio ma opcje odczytywania kontaktów i z sim i z karty sim