Wifi - klucz WEP

• 0 Odpowiedzi
  • 3370 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wifi - klucz WEP
« dnia: Styczeń 31, 2010, 11:40:02 »
Wiatam wszystkich ponownie.
ad1. Mam taki problem ze za kazdym razem jak loguje sie do sieci Wifi w domu (neostrada livebox) to jestem proszony o wpisanie klucza WEP. PRzeciez juz prawie umiem go na pamiec przez to... Nie da sie jakos ustawic tego na stale zeby zostalo zapamietane?? Niby wchodze w funkcje dodaj siec i potem jest konfiguracja ale jak wylacze Wifi i ponownie chce podlaczyc sie do domowej sieci musze za kazdym razem robic to samo...
ad.2 I jeszcze jedna rzecz. Opera super chula faktycznie i wogole tylko ze jak na przyklad chce z telefonu napisac to co pisze teraz to nie mam zakladki dodaj watek ani nic gdzie mogłbym zaczac pisac w momencie jak jestem na stronie pdaclub. Tez tak macie??
ad.3 I kolejna sprawa. Jestem na jakiej stronie (konkretnie chodzi o Ikariam.pl) to jak chce wybrac cos z rozwijanego menu i pojawia mi sie w nim suwak (bo chce wejsc na pozycje na samym dole) to nie moge przesunac suwaka w dol w zaden sposob - czyli ani go zlapac i przesunac - wtedy przesowa sie cala strona po ekranie telefonu, ani klikac na strzalke dolna na suwaku aby go przesunac w dol bo wtedy mi sie wlacza przyblizenie (powiekszenie tekstu)
Bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje.

Napisane: Styczeń 30, 2010, 14:00:47
Podnoszę
Napisane: Styczeń 30, 2010, 17:21:10
No i nikt mi nie pomoze?? Super. W koncu od czego jest forum... Dzieki wszystkim  :ok: