Witam was bardzo serdecznie.
Jako iż głowa mnie boli, a oczy wypływają prawie od czytania na temat romów i ich instalacji to mam takie krótkie pytanko.
Czy jest rom do tejże właśnie Omni ale rom oficjalny taki od Samsunga lecz nie zmodernizowany przez Orange bo od orange soft to niestety miałem pecha mieć i mam go nadal. Jest to straszna katorga, gdyby telefon był tańszy to już bym chyba go kijem w ognisku szturchał i patrzył jak się topi. Każde pisanie smsa kosztuje mnie mase nerwów i brzydkich słów (czasem też zaczynam już warczeć).
Bardzo proszę o nazwe roma jaki mam ściągnąć.
Czemu chce oficjalny? Bo jeśli nie będzie mi zamulać tak jak ten felerny od Orange, a będzie miał wszystkie bajery to super. Czasami naprawde przyda mi się na przykład funkcja rozpoznawania tekstu z dokumentów i tym podobne.
Mimo, że specem w tym temacie nie jestem to z instalacją sobie pewnie poradze bo są tutaj piękne, przecudowne instrukcje które już miałem przyjemność czytać. Znalazłem tu wiele tematów z romami od Pana Ryżowego i też nad nimi myśle ale wolałbym chyba oficjalny (taki niby pewniak).
Wersja urządzenia:
PDA: I8000BVIJ1
CSC: I8000IDEIJ2
Telefon: I8000XXIJ1
Windows Wersja: WM 6.5 Professional
Sys: CE 5.2.21856