nie działa wibracja podczas połączenia przychodzącego

• 3 Odpowiedzi
  • 1701 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

nie działa wibracja podczas połączenia przychodzącego
« dnia: Wrzesień 19, 2010, 15:58:32 »
Mam problem z wibracją w telefonie Omnia 2 (PDA: I8000NXXJC4, WM 6,5Prof). Od pewnego czasu nie działa wibracja podczas połączeń przychodzących. Przy smsach, powiadomieniach, dotyku wszystko jest ok. (niestety nie jestem w stanie określić kiedy się to stało, ani czy jakiś konkretny zainstalowany program wywołał tą zmianę, długo nie włączałem opcji "milczy" i jakoś zwyczajnie tego nie wyłapałem)
W ustawieniach: ustawienia/dzwonek: wibracja i dzwonek, basic piped ring oraz typ wibracji 1. (podczas wybierania ustawień np pomiędzy wibracja a wibracją i dzwonek naciskając przycisk play wszystko działa normalnie). Zainstalowałem Valert - test wychodzi dobrze, ale nadal nie ma wibracji podczas połączeń przychodzących.

Proszę o radę co z tym robić?

*

Offline PopaY

• 1373
  • Abstynent głupoty ;)
  • Sprzęt: Wystarczający by zadowolić każdą kobietę ;D
Odp: nie działa wibracja podczas połączenia przychodzącego
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 19, 2010, 19:27:20 »
Dziwna sprawa... Wg tego co piszesz wibracja powinna normalnie działać. Wygląda na to, że po prostu coś się sypnęło w ROMie. Z tego co widzę to masz bardzo stary ROM więc proponował bym Ci zmianę na któryś z nowszych.
What we do in life echoes in eternity...

*

Offline jareklie

• 260
  • Sprzęt: S Galaxy Tab + HTC HD2 +T-Mobile move +SPV M650
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 19, 2010, 22:26:21 »
Może masz jakiś program odpowiedzialny za profile np. Iconsoft PhonEx, PocketAlarm (jeśli dobrze pamiętam) lub coś podobnego?
już było (od 2002 r.): SE p800, MDA Compact, Dell Axim x50, FS Loox 720, HTC Wizard , HTC Universal, HTC Trinity, HTC Artemis, (UMPC) Samsung Q1, HTC Touch HD, HP iPAQ 614c, (UMPC) Sony ux280p, Qtek 8310, Omnia2  + AKTUALNE   -> co dalej? ;)

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 19, 2010, 22:58:01 »
Nie, nic z tych programów. To co bez HR się nie obędzie??