Jak wejść w obrazy i wideo

• 6 Odpowiedzi
  • 1222 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kod_m

• 13
Jak wejść w obrazy i wideo
« dnia: Maj 14, 2010, 08:11:25 »
Witam kolegów i koleżanki.
Proszę o pomoc i informację w jaki sposób wejść w Obrazy i wideo. Kilka razy jakimś dziwnym sposobem samo mi się to otworzyło i bardzo spodobała mi się ta przeglądarka (samsungową uważam za wielki niewypał). A teraz nie mogę nigdzie znaleźć żadnego skrótu do odpalenia tej przeglądary, czy siedzi gdzieś w folderze windows pod dziwną nazwą?? :-?

*

Offline kod_m

• 13
Odp: Jak wejść w obrazy i wideo
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 31, 2010, 14:45:25 »
Wow, tylu użytkowników i nikt nie wie (albo nie potrzebuje wiedzieć  :-? ) wciąż szukam i nie mogę znaleźć. Działa tylko jak odłącze omnie od kompa w trybie pamięci masowej i wtedy pyta się czy wyświetlić obrazy i wideo...wtedy otwiera się ta przeglądara...inaczej nie umiem :)

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 31, 2010, 15:28:53 »
Powinna być w: START>PROGRAMY>Obrazy i Wideo

*

Offline Shiryu

• 907
  • Sprzęt: g900, SGS2, Wave 3, SGS4
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 31, 2010, 16:41:16 »
Albo wgraj jakiś porządny rom (pewnie masz standardowy), albo ustal jak się nazywa exek który odpala standardową galerię. Potem wejdź do katalogu Windows i zrób sobie do niego skrót w Menu Start.
Urzeknie Was moja historia? :P
Mitsubishi m320->Moto v547->HTC Tornado->Sgh-i600 (+g900)->Omnia 2->SGS2->SGS4

*

Offline kod_m

• 13
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 01, 2010, 12:00:43 »
Powinna być w: START>PROGRAMY>Obrazy i Wideo

nie mam czegoś takiego jak "programy" w menu start  :-?

Połączone: Czerwiec 01, 2010, 12:05:57
Albo wgraj jakiś porządny rom (pewnie masz standardowy), albo ustal jak się nazywa exek który odpala standardową galerię. Potem wejdź do katalogu Windows i zrób sobie do niego skrót w Menu Start.
no to fakt że rom mam stnadardowy...co do ustalenia execa który za to odpowiada w folderze windows to ni w ząb nie mogę jego ustalić... :( szukałem kilka razy ale bezskutecznie...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2010, 12:05:57 wysłana przez kod_m »

*

Offline Shiryu

• 907
  • Sprzęt: g900, SGS2, Wave 3, SGS4
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 01, 2010, 19:56:35 »
A masz włączone pokazywanie plików ukrytych i systemowych? No i pewnie korzystasz z wbudowanego managera plików... Spróbuj Total Commanderem.
Urzeknie Was moja historia? :P
Mitsubishi m320->Moto v547->HTC Tornado->Sgh-i600 (+g900)->Omnia 2->SGS2->SGS4

*

Offline karwi1

• 30
  • Sprzęt: SAMSUNG GT-I8000 OMNIA II
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 02, 2010, 16:33:32 »
Witam mam podobny problem.Kiedy wchodze w menedzer plików,moja pamieć,obrazy lub filmy to nie wyswietlają mi się miniaturki plików.Cieżko jest wtedy cokolwiek znaleźć.Wie ktoś może jak t zmienić aby bylo widać przy pliku małe miniatury z początkowym obrazem?