Witam
Mam taki problem że gdy zainstaluje sobie grę "Tower Defens" na telefonie Omnia 2 w "Mojej Pamięci" to potem po zakończonej instalacji pisze że wszystko poszło ok.
Więc zadowolony wchodzę w Menu Start i szukam ikonki z nową grą. Powinna wyświetlać się ikona gry, a zamiast tego pojawia się taka biała ikonka (okienko), a jak na nie naciskam to wyświetla mi się taki błąd.
Więc myślę sobie że skorzystam z programu do edytowania skrótów, a mianowicie: "SK Shortcut Manager".
Wchodzę w "Gry" i Tam mam to okienko podpisane jako gra "Tower Defens".

Więc przypisałem do tego okienka aktualną ikonę (zaznaczyłem ją czerwonym kółkiem)
A potem naciskam na "Several..."
Gdy nacisnę „Several...” to musze wybrać skąd ikona ma uruchomić grę. Czyli po prostu musze wskazać plik exe.
Znalazłem folder z grą, otworzyłem go i nacisnąłem ok.

Wtedy program wyszukuje pliki exe. Więc wybieram właściwy

Daje ok. I myślałem że wszystko bedzie dobrze, tak jak w przypadku innych gier, ale jednak nie...
Gdy już pełny nadzieji chce wejść w grę, to otwieram Menu Start, szukam mojej gry, a gdy już ją uruchamiam to efekt jest dokładnie taki sam jak na początku. czyli wyskakuje błąd.

I moje pytanie jest takie:
Czy jest jakiś sposób na to żeby zrobić tak żeby dało się uruchomić tą grę z poziomu "Menu Start"

Gdy uruchamiam grę bezpośrednio z przeglądarki plików to wszystko działa, ale chciałbym żeby gra działała też z poziomu menu.
Nawet gdy zainstaluje grę na moim urządzeniu to też nie działa gra z poziomu menu tylko tak samo musze grzebać w pamięci telefonu.
Będę wdzięczny za rozwiązanie mojego problemu...
Pozdrawiam