0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy ktoś instalował TT, na i8000? mam problem z obróceniem ekranu. Pomimo używania programu do zmiany orientacji po wczytaniu TT powraca do "pionu".W i900 można obracanie było podpiąć pod przycisk, tutaj takiej opcji nie ma.Jeśli macie jakiś pomysł byłbym wdzięczny.
KM:A Ty masz wm 6.1 czy 6.5? Bo u mnie nie ma opcji obróć ekran. I z ego co wiem nie tylko u mnie...
Jak jest w windowsowych to jest i w samsungowych Ważne, żeby zmodyfikować rejestr. Na MoDaCo jest opisane co i jak robić.
Cytat: Shiryu w Kwiecień 22, 2010, 07:40:45Jak jest w windowsowych to jest i w samsungowych Ważne, żeby zmodyfikować rejestr. Na MoDaCo jest opisane co i jak robić.I tu się mylisz Jest w windowsowych, nie ma w samsungowych. Cytat z Modaco:"To be able to manually rotate the screen in any application: go to registry hk_local machine – system – gdi – rotation; in key HideOrientationUi change 1 to 0. Then open Settings – Personal – Buttons and assign to any button the command “Rotate Screen” (you can see this option after you change the registry and only in winmo setting page) (working well for me, I prefer to be able to choose when I want to view something in landscape mode than relaying on how I rotate my phone…)"