a) nie zdazylo sie
b) robilem wieczorem specjalnie testy, uspilem telefon, na wszelki wypadek pol godziny odczekalem i zadzwonilem z innego - obudzil sie i zadzwonil, choc kilka sekund potrwalo zanim pojawil sie ekran z mozliwoscia odebrania
c) wyglada to na wine uspienia - masz za maly czas wygaszenia ekranu ustawiony. Ja mialem na minute i dzialo sie to po minucie i kilku/-nastu sekundach, ustawilem teraz wygaszanie po 10 minutach i nie zdazyl mi sie jeszcze zanik dzwieku (jedyny minus taki, ze trzeba teraz pamietac by po "zabawie" recznie go uspic, chyba ze 10 minut czekania komus nie przeszkadza

d) nie powiem bo nie sprawdzalem...
Przy okaazji mam takie pytanie dla obeznanych... Zainstalowalem wersje 512 MB i teraz zaluje

Myslalem, ze dla testow styknie, ale tak mnie system wciagnal, zaczalem namietnie z marketu pobierac programy i od jakiegos czasu nawet sms nie moge odebrac bo pisze memory full

Da rade zmienic na juz zainstalowanym androidzie wielkosc pamieci wewnetrznej? Jesli to tylko kwestia zwiekszenia rozmiaru partycji na karcie to super, ale boje sie, ze gdzies cos gleboko bedzie trza przeedytowac... Ktos cos wie na ten temat? Wolalbym uniknac koniecznosci ponownej instalacji wersji z 1024 mb pamieci wewnetrznej, gdyz juz sporo pracy wlozylem w customizacje systemu