Chwile temu wywaliłem ten rom. Działał lepiej niż LeoFuzion, ale to ciągle za wolno by normalnie używać urządzenia. STRASZLIWIE wielkie miałem na nim leaki pamięci. Gdy troche się pobawiłem w ciągu kilka godzin wolny ram spadał do 15MB i trzeba było resetowac. Dodatkowo bardzo szybko wyczerpywał baterie, a po podkręceniu CPU na 900MHz od razu fon się wieszał. Na Wm61 działał nawet na 1000MHz.
Dodatkowo, pewnie z powodów błędów WM655 co jakiś czas po kliknięciu na górną belke gdzie jest samsungowy menadżer połączeń ekran "podskawikał" o jedno pole w góre i pomiędzy dolną belką a ikonkami sense robiłe się wolne miejsce, a ucinało góre. Tak samo programy były uciete. W Total Commanderze nie dało się zmieniąć katalogów, bo góra programu znikała pod górną belką. Wróciłem do duże lepszego, szybszego i pozbawionego tych błędów romu KC WM61 z Sense 2.1 .
Ten rom ma tylko jeden wielki problem przy mojej konfiguracji, po około tygodniu bez resetu, bo resecie system już sie nie podnosi i konieczny jest hardereset. Inni użytkownicy na modaco nie pisza o tym problemie wiec to może być problem z softem jaki mam zainstalowany. Używam wiec SPB Backup i co 4 dni robie backupa i automatyczny reset.