Wielkie dzięki Mirek za ten nową wersje romu działa szybko i stabilnie.Lecz mam mały problem mam złącze 1Mb a internet na omni 2 chodzi mi podobnie jak to było na modemie analogowym 56 kb/s nie wiem co robić żeby jedna stronka(np. wp, o2 czy cokolwiek) nie otwierało mi się 1,5 minuty o tak się nie da buszować po internecie??Zauważyłem też że podczas otwierania strony nic innego się nie da robić tak jak by praca z internetem blokowała całą omnie 2.Dodam że na poprzednich romach internet działał normalnie czyli szybko się strony otwierały i szło nawet oglądać filmiki na smogu, wrzuta czy youtube a teraz dźwięk chodzi a obraz jest w miejscu pasek stanu buforowania i czasu trwania nagarnia też posuwa się do przodu.Jak zrobić żeby intenet chodził normalnie a nie tak jak opisałem wyżej??Co musze zainstalować żeby móc wysyłać mms i mejle??Bo nie moge wysłać mms ani mejla.Do tego teraz znalazłem problem z aparatem mianowicie zrobię zdjęcie zapisze mi się na karcie pamięci w telefonie jednak kiedy je otwieram to połowa zdjęcia jest zawsze szara a druga połowa to zdjęcie, czyli rożnie albo w poziomie albo w pionie ale zawsze równa połowa zdjęcia to jedno lita szarość czyli w ogóle nie da się u mnie robić zdjęć nie wiecie czego to może być wina i jak to zrobić żeby zdjęcia wyglądały normalnie??
Mirek mam prośbę czy mógłbym liczyć na caba następujących aplikacji??:
youtube
dyktafon
czytnik wizytówek
Bardzo prosze o pomoc z opisanym problemami. Jeszcze raz dziękuje Mirkowi za ten rom bo poza opisanym problemami działa super jeśli uda mi się rozwiązać te problemy to zostaje na dłużej z tym romem.
Dlatego bardzo dziękuje Mirkowi za ten rom.Jak dla mnie jesteś to najlepszy rom na dzień dzisiejszy. A testowałem wszystkie polskie tu dostępne romy.Pozdrawiam serdecznie czekam na odpowiedz i porady jak się uprać z problemami.
edit: Doczytałem co trzeba zrobić żeby wysyłać mms i mejle więc jak wrócę do domu doinstaluje odpowiedniego caba. Doszedłem też co trzeba zrobić z tym aparatem porostu nie można zapisywać robionych aparatem zdjęć na karcie pamięci tylko w pamięci telefonu i wtedy wszystko jest ok a że O2 ma dużo pamięci wewnętrznej 8GB lub 16GB to nie ma problemu żeby zapisać zdjęcia w pamięci telefonu.Jeśli ktoś chce trzymać na karcie to potem wystarczy przekopiować zdjęcia na kartę pamięci.Pozdrawiam. Dalej pozostaje problem bardzo wolnego internetu na o2.