Robiąc tą ankietę chciałem się zorientować ile telefonów jest kupionych od Orange w Polsce (bo chyba na dzień dzisiejszy u nas ogólnie dostępna jest tylko w Orange) lub innego operatora zagranicznego a ile w sklepach w kraju bądź za granicą.
Jeśli ktoś kupił u innego operatora i chce tutaj o tym wspomnieć to bardzo proszę bo wydaje mi się że ciężko będzie wytypować (przynajmniej dla mnie) tych najpopularniejszych z zagranicy bo nie wiem czy mówimy tu tylko o europie czy o całym świecie. Polacy są wszędzie i zewsząd przeglądają to forum.
azazel86 jeśli więc czujesz się na siłach wymienić tych wszystkich wg. Ciebie najpopularniejszych operatorów to zachęcam do zrobienia drugiej ankiety o operatorach i brandingu. Napewno w niej zagłosuję

Naprawdę Cię to interesuje, czy tylko chciałeś błysnąć?
Tak, naprawdę mnie to interesuje.
Nie rozumiem Twojej uszczypliwości co do zaśmiecania forum i błyskotliwości. Są moderatorzy i jeśli uważają że tą ankietą zaśmiecam forum to proszę ją usunąć. Jestem tu nowy i od kilku dni bo zanim kupiłem swoją Omnię zacząłem się nią interesować bardziej stąd moja wizyta tutaj. Zazdrościsz mi pierwszej ankiety w tym dziale czy co?
porównaj do lawinowego wzrostu ilości zakładanych tematów po premierze sprzętu w Polsce/ u operatorów. Uzyskane w ten sposób dane na pewno będą bliższe rzeczywistości niż wyniki powyższej ankiety co w sposób oczywisty podważa jej sensowność.
Mnie nie interesuje ilość tematów zakładanych przed i po premierze w Polsce ani tym bardziej o problemach z nimi związanymi. Masz Omnię? Jeśli chcesz zagłosować? Głosuj. Nie chcesz nikt Ci nie każe.