[i8000] Samsung Apps store - pytanie ?

• 3 Odpowiedzi
  • 2204 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline r_szynek

• **
  • 150
  • Sprzęt: BB Bold 9900, HTC TP2, LG Swift
[i8000] Samsung Apps store - pytanie ?
« dnia: Kwiecień 12, 2010, 00:18:14 »
Witam
Mam maly problemik z Samsung Apps store, wchodzac do sklepu jest instrukcja ze mozna pobierac aplikacje bezposrednio z poziomu telefonu (nawet jest manual gdzie tego szukac). Wiec probowalem poszukac tej aplikacji w ROMach JA1, JA5,JB3, JC1 i nie ma jej w miejscu w ktyrym podaja na samsung appa stor czyli w menu samsunga trzecia strona 'internet' ?

Moze ktos widzial gdzies w siecia do pobrania ta aplikacje ?

ps. nie chce instalowac samsung kies na pc wiec nie mam innej drogi do zainstsalowania oferowanych programow :(

Robert
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2010, 00:20:15 wysłana przez r_szynek »

*

Offline Adramel

• 895
  • Sprzęt: HD2/Sensation/GalaxyNote
Odp: [i8000] Samsung Apps store - pytanie ?
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 12, 2010, 13:30:20 »
A masz polskiego roma? Samsung Apps store nie działa w polsce wiec pewnie nie ma go w polsko języcznych romach.

*

mgcompany

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 12, 2010, 19:09:55 »
Jest w folderze Windows i trzeba poszukać przez eksplorator plików. Tylko i tak nic z tym nie zrobisz, nawet nie włączy się poprawnie, wyskoczy błąd i to wszystko, bo w Polsce ta usługa jest niedostępna. Póki co pozostaje tylko Samsung Kies, jest tam parę ciekawych darmowych programów i gier, ale reszta to płatne aplikacje i są dostępne przez np. Marketplace Microsoftu (np. aplikacje od SPB).

*

Offline r_szynek

• **
  • 150
  • Sprzęt: BB Bold 9900, HTC TP2, LG Swift
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 12, 2010, 21:00:59 »
Dzieki za informacje, wczoraj w nocy pokombinowalem i znalazlem aplikacje ale niestety to prawda ze nie dziala, przy starcie wyrzuca blad 'niepoprawna lokacja 10004'. Wiec zostaje kies :( .

Mysle ze odpuszcze sobie jednak samsung apps, programy sa dostepne w innych miejscach wiec nie ma co kombinowac jak 'kon pod gore.

Pozdrawiam
Robert
ps. temat do zamkniecia.