Ale chyba projekt umrze smiercia naturalna...
Kolega namowil mnie na iPhone'a 3G. Uzywam go od 4dni i szczerze chcialbym zeby WM dotarl za kilka lat z obsluga palcami i dzialaniem tam gdzie teraz jest Apple. Parametry urzadzenia pomijam poniewaz to nie jest istotne. System nawet nie mysli o jakims przymulaniu, zawieszaniu czy wyciekach pamieci, wiekszosc rzeczy dzieje sie natychmiast. Przegladanie internetu bardzo wygodne, obsluga maila idealna, odtwarzanie filmow super, muzyka z dokupionymi sluchawkami - bajka, wygodne i szybkie pobieranie aplikacji, bezproblemowe czytanie ebookow a tylko tyle mi od urzadzenia potrzeba. Bateria trzyma tylko 2 dni, ale przeciez nie da sie zrobic urzadzenia bez wad. Szkoda ze tak pozno sie do tego telefonu przekonalem, bo z wlasnej woli bym go pewnie nie kupil, a takiego urzadzenia wlasnie potrzebowalem.
Na dniach wrzuce najnowsza obecnie wersje softu, poprawilem wspolnie z peterp079 troche bledow, odzyskalem troche pamieci. I zawieszam projekt, powroce do niego gdy zmienia mi sie priorytety i bede potrzebowal urzadzenia do pracy, teraz wystarczy mi telefon z przydatnymi mi obecnie funkcjami. Podejrzewam ze za jakis czas bedzie wiecej polskich 'kucharzy' i nie bedzie takiej potrzeby...lecz jeszcze zobaczymy.
Pytanie do peterp079: jakim numerkiem byla oznaczona najnowsza w pelni dzialajaca wersja? v25 czy v26?
PS. Nie bijcie mnie, prosze.