Dzieki radek za rade:)
Czyli przy I8000XX bierzemy zawsze XEO i problemu nie powinno byc 
Witam! @siemi1- kopiarkę z forum samsung-mobile.xxx.pl
och...i @radek tak napisał ...a skąd @radek to wie... a może porównał te pliki i przeanalizował (ja to zrobiłem).
Niestety @radek i inni wypisują tutaj bzdury, no oczywiście wcześniej je wymyślają a ja walczę z szerzeniem bzdur w sieci.
dowód:
1. zainstalujcie sobie XEO i przy uruchomieniu nie wczytujcie karty sim (anuluj) i spróbujcie połączyć się z internetem i ciekawe jaki domyślny operator poinformuje was o błędzie (bo przecież w telefonie nie ma karty)
2. to samo zróbcie z PLS
Tylko żaden z was tego do tej pory nie zrobił a wymądrzacie się tutaj i robicie z siebie wyrocznie i znawców tematu
Podobnych testów jest mnóstwo i wykonując je oraz porównując wydzielone pliki CSC można pokusić się o opinie...
Czy ktoś z was to zrobił...NIE...ale wypisywać bzdury co drugi umie
Pozdrawiam i nie zapraszam na moje forum - tutaj się bawcie w wypisywanie bredni
Napisane: Styczeń 28, 2010, 12:21:21
Na chłopski rozum jak można podpatrzeć w OCTAN to SalesCode.
Czyli kod sprzedawcy, sprzedaży czy sprzedażny.
Kolega Radek65 napisał, że tylko XEO.
Nie do końca. Ja mam telefon ze sklepu, wgrywam PLS i też nie mam żadnych dodatków typu Orange.
Więc ?
Jeżeli jest ja mi się zdaje to w zależności czy macie telefon np z orange czy nie, to w przypadku wgrania PLS powinno być czysto bez dodatków, a w przypadku XEO będą dodatki z Orange.
Ale tylko na na telefonach z orange.
i znowu stek bzdur czy kolega wgrał i sprawdził: odpowiedź brzmi NIE - ale bzdury to lubi pisać