Mam mały problem. Po każdej wysłanej wiadomości SMS w skrzynce odbiorczej mam wiadomość od Administratora systemu o dostarczeniu SMSa. Można to jakoś wyłączyć?
Jeden z lepszych, jeśli nie najlepszy ROM Samsunga wydany do tej pory. Poza kilkoma niedogodnościami system działa szybko i stabilnie np.
-zmiana z głośnego na wibracje, a potem z powrotem na głośny powoduje, że głośność systemu jest ustawiona na 0, chociaż wcześniej była ustawiona na 3
-XTRA trzeba włączyć poprzez zmianę kilku wartości w rejestrze
-wydajność mam ustawioną na wysoką i jestem pewny, że bateria spada szybciej w porównaniu do JB3 przy takich samych ustawieniach, jednak nie miałem jeszcze okazji aby to dokładnie przetestować
-po uruchomieniu mam 80-90mb wolnego RAMu, a po 15 minutach (wykonana jedna rozmowa i jeden wysłany SMS) mam już 65mb pamięci. Tak też zostaje do czasu kolejnego uruchomienia.
-nie zamykanie się aplikacji krzyżykiem, ale sprawię załatwia przydatny program xtask xhook z xda
-brak Bubble Breaker

-nie działa Menu Główne z koreańskiego ROMu, a szkoda, bo przyzwyczaiłem się do jego szybkości działania
Zauważyłem też, że Samsung WidgetPlus działa dużo szybciej i płynniej niż ten z poprzednich ROMów. Sporo się dzisiaj nim pobawiłem i ani razu się nie zawiesił. Gdyby nie przywiązanie do titanium pewnie zacząłbym z niego korzystać