[i8000] Odtwarzacz muzyczny - mp3 - problemy

• 3 Odpowiedzi
  • 907 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

[i8000] Odtwarzacz muzyczny - mp3 - problemy
« dnia: Luty 21, 2010, 11:57:22 »
Hej,

Często słucham muzyki na mojej O2 i denerwuje mnie parę rzeczy:

1. zmienianie piosenki -> jestem przyzwyczajony do mojej starej nokii gdzie miałem do słuchawek dołączony pilocik do sterowania mp3... przy omnii muszę wyciągać tel z kieszeni, odblokowywać ekran i zmieniać bit. Trochę to wkurza szczególnie gdy się jest w zatłoczonym autobusie ;) znacie jakiś sposób żeby przypisać do któregoś z klawiszy zmianę piosenki na następną ? albo taki bajer jak jest w Sony Ercisonach i iPhonach, że piosenka zmienia się po potrząśnięciu telefonem ?

2. w moim obecnym romie JA5 ekran Samsung Today jest wypasiony, ma jeden podstawowy błąd - nie można sterować z poziomu pulpitu mptrójką. Więc i tak jestem zmuszony do korzystania z widgetowego ekranu... Jest jakaś możliwość zmiany ekranu Samsung Today żeby pojawił się tam odtwarzacz ?

3. Biblioteka mp3 w samsungowym odtwarzaczu to prawdziwa masakra... mam tysiąc piosenek i muszę szukać interesującego mnie bitu przewijając piosenki w górę i w dół :/ marzy mi się, żeby można było tam wysunąć klawiaturę ekranową i wyszukać piosenkę po tytule...

Jak znacie odp na choć jeden problem to piszcie ;) pozdr !
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 23:26:18 wysłana przez beju »

*

Offline kris89

• **
  • 207
  • Sprzęt: iTelefon 4 - iOS 4.3 b1
Odp: Odtwarzacz muzyczny - mp3 - problemy
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 21, 2010, 12:14:07 »
3. Uzupełnij tagi w piosenkach, wtedy mozesz sobie wyszukiwac po plycie/po wykonawcy.
2. Spróbuj Nitrogen.
1. Spróbuj Nitrogen.

W Nitrogenie nie ma biblioteki, normalnie foldery przeszukujesz. Sterownie masz praktycznie na Today, bo wyswietlacz sire wylacza z programu i jak ponownie wlaczysz ekran to pojawia sie okno programu. Jest tam opcja przypisywania sterowania do przyciskow, ale tego nie testowalem.

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 21, 2010, 12:23:21 »
3. Uzupełnij tagi w piosenkach, wtedy mozesz sobie wyszukiwac po plycie/po wykonawcy.
2. Spróbuj Nitrogen.
1. Spróbuj Nitrogen.

W Nitrogenie nie ma biblioteki, normalnie foldery przeszukujesz. Sterownie masz praktycznie na Today, bo wyswietlacz sire wylacza z programu i jak ponownie wlaczysz ekran to pojawia sie okno programu. Jest tam opcja przypisywania sterowania do przyciskow, ale tego nie testowalem.

dzięki, spróbuję Nitrogena, ale i tak wolałbym zostać przy standardowym Touch Playerze :)

co do odp.3 to jeżeli sobie wybiorę po wykonawcy/albumie to wtedy następne piosenki będą lecieć tylko z tego folderu, a ja chcę żeby listą odtwarzania nadal był cały zbiór mp3...

*

mgcompany

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 21, 2010, 15:19:47 »
No to masz do wyboru, albo całą muzykę (pierwsza zakładka), albo stwórz listę odtwarzania (ostatnia zakładka).