Hej,
Często słucham muzyki na mojej O2 i denerwuje mnie parę rzeczy:
1. zmienianie piosenki -> jestem przyzwyczajony do mojej starej nokii gdzie miałem do słuchawek dołączony pilocik do sterowania mp3... przy omnii muszę wyciągać tel z kieszeni, odblokowywać ekran i zmieniać bit. Trochę to wkurza szczególnie gdy się jest w zatłoczonym autobusie

znacie jakiś sposób żeby przypisać do któregoś z klawiszy zmianę piosenki na następną ? albo taki bajer jak jest w Sony Ercisonach i iPhonach, że piosenka zmienia się po potrząśnięciu telefonem ?
2. w moim obecnym romie JA5 ekran Samsung Today jest wypasiony, ma jeden podstawowy błąd - nie można sterować z poziomu pulpitu mptrójką. Więc i tak jestem zmuszony do korzystania z widgetowego ekranu... Jest jakaś możliwość zmiany ekranu Samsung Today żeby pojawił się tam odtwarzacz ?
3. Biblioteka mp3 w samsungowym odtwarzaczu to prawdziwa masakra... mam tysiąc piosenek i muszę szukać interesującego mnie bitu przewijając piosenki w górę i w dół :/ marzy mi się, żeby można było tam wysunąć klawiaturę ekranową i wyszukać piosenkę po tytule...
Jak znacie odp na choć jeden problem to piszcie

pozdr !