Witam, testowałem ten nowy rom z HTC Leo przez dzisiejszy dzien i musze powiedzieć, że jest bardzo dobrze dopracowany port manilki, soft od htc zostawia daleko w tyle to co oferuje samsung, szczegolnie kwestia zastąpienia systemowym menu itd.
W kwesti samego romu, to co mi się nie podobało, po za troche jednak słabą wydajnością samej manillki, co zresztą nie powinno specialnie dziwić..
- to co prawda w manilli wszystko działa, ale ja miałem taki problem, ze tło kalendarza robiło się białe i nic nie było widać,
- miejsca gdzie trzeba wpisać coś do paska wyszukiwania i wyswietlić klawiaturę nieładnie się skalują (podobno inaczej sie nie da, bo się wysypuję)
- to co w sumie było w beta1, ustawienia performance są na High, przez to bateria trzyma max. pół dnia! na auto chodzi to jeszcze wolniej ;/
- klawiatura HTC nie sprawdza się na O2, a w trybie landscape to już jest totalna porażka...
także ogólnie potraktowałem ten rom jako taką demostracje jakby to było mieć HTC HD2 z 3.7" ekranem przez jeden dzień. Gdyby nie wydajność manilki i powiązanych aplikacji, napewno bym na nim został, niestety do wm6.1 + spb to to się raczej pod względem używalności nie umywa...