[i8000] jakie macie zainstalowane oprogramowanie?

• 0 Odpowiedzi
  • 1604 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

[i8000] jakie macie zainstalowane oprogramowanie?
« dnia: Styczeń 28, 2010, 18:07:45 »
jaką macie konfigurację softu na waszych wszystkomających Omniach???
nazwa Omnia = Wszystko zobowiązuje ;)

u mnie kciuk do góry dla:
SPB Mobile Shell 3.5.3, SPB Backup 2.1, SPB Keyboard 4.1, SPB Time 3.2, SPB TV 1.2, SPB Radio 1.0, SPB Weather 2.3
SK Tools, Wizcode Pocket Mechanic Pro, Airscaner AV Antivirus, PHM Registry Editor + polska nakładka,
MSentinel (sygnalizacja nieodebranych połączeń/sms-ów), Flash_Light (latarka flash pod ikonką)
Automapa 6 + MiploSync, Google Maps, GPS Spot, GPS Tuner Offroad Navigation 5,3c , e-Mobile GPS Fitness,
Resco AudioRecorder (opcja nagrywania rozmów), Resco Radio, Resco AAC codecs,
WunderRadio (ponoć najlepsze radio na iphone teraz na WM), HiCalc Calculator,
Octopus Studio MDict + słowniki, SPB Flashcards English, German, Chinese
Skype Mobile 3, Palringo (m.in.  klient google talk)
Rampart Chess, SPB Brain Evolution2, Resco Brain Games

w SPB Home zagospodarowałem sobie 5 ekranów Professional (wybrałem czarne tło) i 5 stron w układzie Lifestyle (fajne przesuwane panoramiczne tło - kolejna strona jest dalszą częścią poprzedniego zdjęcia)
professional mam do pracy i narzędzi / ustawień , lifestyle pozostałe
fajnie przechodzi się między zestawami ekranów góra / dół  (a nie tylko na boki)
zdjęcia dla kontaktów - świetna sprawa, mam osobną stronę jak również skonfigurowane zdjęcia po naciśnięciu na dole na "Kontakty"

na marginesie:
wszystkiego Omnia jeszcze nie ma .... choć niektórym działa funkcja odkurzacza ;) nie ma taż portu podczerwieni. ale nie boleję nad tym
mojego Asusa czasami wykorzystywałem jako pilota do wszelkiego sprzętu Audio/Video (wystarczyło wybrać typ sprzętu markę i model i ok :)
fajnie było siedzieć sobie na spotkaniu i niepostrzeżenie dla wszystkich wyłączać i załączać TV :)

pozdrawiam,
Luke

« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2010, 18:17:56 wysłana przez koart »