...ale jaja zmusiłem się i przeczytałem ten wątek...grono fachowców i programistów:
...ten sumy kontrolne sprawdza a wystarczy jedno zero zmienić w kodzie a suma już inna-ale fachowiec od sum kontrolnych jest...
...tudzież podstęp któryś znalazł a nawet tego romu nie pobrał jeszcze...
ale opinie o autorze wątku....wszyscy sobie po nim jeżdżą
Powiem tak: jak chce się pośmiać to zaglądam tu- to jest to...
Tu jest sporo takich co piszą ale nie wiedzą co piszą (poeci, którzy wypowiadaja się i sami swoich wypowiedzi nie rozumieją) i jaja takie wychodzą że głowa moja się cieszy - kabarety w TV to nic w porównaniu z tym co tu jest powypisywane
Zadam po raz kolejny moje ulubione pytanie na tym forum: Kto z was (uwaga nie dotyczy Radka65 ) zainstalował ten rom i ocenił go rzeczowo... i rybka bo to dla was za trudne, przecież po instalacji wszystko jest jasne...
To tak jakbym nie posmakował jabka a pisał o tym jak smakuje - no już jaśniej tego ując nie można
Po prostu banda...****** bo nie chcę sie brzydko wyrażać - człowiek im daje rom, jest to absolutna premiera (może spóźniona ale...) a oni zamiast opisy zmian (bo są i to pozytywne), zrzuty ekranu i podziękowania dla... - to wojnę toczą a WON WSZYSCY NA MODACO
i nie pozdrawiam