Skasowane kontakty

• 2 Odpowiedzi
  • 1826 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Skasowane kontakty
« dnia: Marzec 28, 2011, 21:37:20 »
Cześć, mam taki problem, którego rozwiązania niestety nie znalazłem na tym forum. Otóż podłączyłem Omnię do kompa by zsynchronizować kontakty. Niestety wcześniej robiąc porządki na kopie nie zwróciłem uwagi, że przez przypadek skasowałem pliki Outlooka. No i po podłączeniu telefonu okazało się, że znikły mi kontakty. Niestety odzyskanie danych na kompie nie jest możliwe (poszedł format dysku i żaden program do odzyskiwania danych nie widzi żadnego pliku Outlooka) i tu pojawia się pytanie. Czy windows zapisując kontakty nie robi czasem jakiś plików .bak ?? Jesłi tak to gdzie ich szukać? Wogóle to gdzie można znaleźć pliki z zapisanymi kontaktami?

*

Offline KM

• **
  • 215
  • Sprzęt: Omnia 2, TT One XL
Odp: Skasowane kontakty
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 29, 2011, 12:16:04 »
Jeżeli miałeś ustawioną autoarchiwizację kontaktów w Outlooku, to możesz poszukać pliku "archive.pst". Defaultowo jest tutaj:
C:\Documents and Settings\NazwaUzytkownika\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\Outlook\archive.pst

Odp: Skasowane kontakty
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 31, 2011, 08:51:53 »
no niestety, nie byłem na tyle inteligentny by zrobić autoarchiwizacje... już się pogodziłem ze stratą kontaktów   :S