P.S. zygzak jak się pobawisz uchwytem to napisz swoje spostrzeżenia 
Tak szczerze mówiąc to nie ma sie czym "bawić" - wkładasz telefon w uchwyt i...jazda. Telefon jest trzymany bardzo stabilnie, żadnych luzów, wchodzi w uchwyt bez haczenia z przyjemnym "cyk". Materiał, z którego jest wykonany wygląda identycznie jak ten od HR, wszystko jest bardzo dobrze spasowane i w trakcie wkładania/wykładania nie powstają żadne rysy na obudowie (żadne gąbki/gumki nie są tam potrzebne). Po dokładniejszym porównaniu zdjęć z ebay i allegro doszedłem do wniosku, że jest to dokładnie ten sam sprzęt - nawet telefony sa identyczne (Anycall). Po co więc przepłacać ponad dwukrotnie. Mam dość daleko przednią szybę więc musiałem skorzystać ze starego, dłuższego ramienia HR ( gooseneck ) - pasuje wszystko jak ulał.
Napisane: Grudzień 02, 2009, 14:34:45
Zygzak napisz czy da radę nagrać "onboarda" autku z tym trzymaczem 
A dlaczego miałoby się nie dać? Otwór na kamerę jest we właściwym miejscu, dostęp do przycisku kamery jest swobodny - nie to co w uchwycie Brodit, uchwyt mozna ustawić w poziomie i pionie - nic nie stoi na przeszkodzie aby videogeotagować

ale dla pewności sprawdzę i postaram się zamieścić filmik. Oczywiście będę uzywał nowego ramienia bo ten co był w komplecie dalem ojcu razem z "imadłem". Ale w tm krótkim tez nie widziałem problemu bo mozna było regulowac pochylenie uchwytu - poza tym obiektyw aparatu jest w narozniku więc przyssawka na pewno by go nie zasłaniała ( chyba o to Ci chodziło

).