[B7300] Nie można usunąć powiadomienia o SMS

• 3 Odpowiedzi
  • 2483 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

[B7300] Nie można usunąć powiadomienia o SMS
« dnia: Luty 14, 2010, 11:15:06 »
Witam mam Omnie Lite wyłączyłem witgety i włączyłem domyślny windows ten taki przesuwany ale cały czas wyświetla mi się przy menu "wiadomość tekstowa" "1" czyli że mam nie przeczytaną 1 wiadomość nawet jak usunę wszystkie wiadomości. Próbowałem wrócić do witgetów ale tam też wyświtla się że mam 1 SMS nie przeczytanego a w rzeczywistości tak nie jest. Jak wykasować ten rejestr. Proszę o pomoc.
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 22:29:59 wysłana przez beju »

Odp: Nie można usunąć powiadomienia o SMS
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 27, 2010, 23:45:56 »
Potwierdzam, mam ten sam problem tylko, że na HTC diamond 2. Skrzynka wiadomości jest pusta a mimo to wskazuje jedną nieprzeczytaną wiadomość :(

*

Offline titus78

• 665
    • a może tak coś wciągniesz?
  • Sprzęt: SGS II, Galaxy Note
Odp: [B7300] Nie można usunąć powiadomienia o SMS
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 10, 2010, 17:41:04 »
sprawdźcie czy nie macie jakiejś wiadomości zapisanej na karcie SIM, u mnie tak było - usunąłem i nie pokazuje się już po SR
Potrzebna zgoda na reklamowanie stron, serwisów etc.!!!

Odp: [B7300] Nie można usunąć powiadomienia o SMS
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 15, 2010, 14:08:17 »
Sprawdzałem ale karta jest czysta, dzięki za chęci. Czasami jest tak że licznik się zeruje do czasu przyjścia nowego SMS.

Połączone: Kwiecień 17, 2010, 08:39:08
Wreszcie usunąłem ten problem - poprostu przywróciłem ustawienie fabryczne, ale uwaga kasuje się wszystko co wrowadziłeś do telefony (karta pamięci jest nie ruszana) kontakty, SMS, notatki, ustawienia MMS, GPRS, a nawet wgrane programy. Ja zrobiłem kopię przez My phone i potem przywróciełem (ale tylko kontakty, SMS, Zdjęcia z telefonu, kalendarz notatki, reszte trzeba wgrywać od nowa).  :grin:
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2010, 08:39:08 wysłana przez marmo »