Zbior programow do SIMPADA JORNADY i PDA

• 12 Odpowiedzi
  • 1412 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kam5

• *
  • 90
    • brak
« dnia: Czerwiec 10, 2005, 08:02:21 »
Witam ostatniego czasu kilka osób pytało mnie sie o programy do naszych SIMPADów.Posiadam zbiór wypełnionych po brzegi 2CD z programami grami sterownikami do SIMPADA ,w tym także Hp Jornady ,a także do POCKETów z WM 2002 ,2003.

Soft dla Simpada poukładałem tematycznie według kategorii gry, programy do ... sterowniki  itd.
tak wiec łatwiej mozna odnalesc to co potrzebujemy.

Wszystko sie na nich znajdzie.Jest to ok 1,5Gb aplikacji.
Jesli ktos jest zainteresowany to za symboliczna oplata moge nagrac i wysłac pocztą.

Pisze to tylko z racji tego ,iż są osoby które nie maja czasu na poszukiwanie programow albo i łacza aby to wszystko moc sciagnac i odzywaja sie z prosbą czy bym im tego nie nagrał i przesłał.W takim wypadku klubowiczom nie mozna odmówić.

Pozdrawiam. Zainteresowanych zapraszam do pisania na maila.Wtedy przesle liste wszystkiego co mozna znalesc na mojej kolekcji.

*

Offline sq5fg

• *
  • 62
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 10, 2005, 13:33:57 »
Byłbym zainteresowany spisem tego oprogramowania.
Testowałeś może ten soft? Dużo z tych programów działa na pełnym ekranie Simpada?

*

Offline kam5

• *
  • 90
    • brak
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 10, 2005, 13:49:58 »
Witam , wiekszosc programow co mam jest pisana pod win CE wiec na simpadzie dzialaja bezproblemowo i takze na pelnym ekranie.Duzo oprogramowania jest wzietych od HP Jornady ,maja ten sam system i dzialaja bezproblemowo.Jesli chodzi o gry i inny soft to fake dll zalatwiaja w wiekszosci problem dzialania na simpadzie.Do tego sterowniki GAPI i gry z POCkEt PC tez smigaja.Nie wszystkie w full screenie bo pisane sa pod okienka 320x240 ale sa i takie co ida na calym ekranie.

Wyslij do mnie maila to przesle ci spis zawartosci tych programow.

*

Offline skuli

• 292
  • Sprzęt: G900
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 10, 2005, 15:50:04 »
Hmmm... Pozostaje tylko zapytać, skąd wziąłeś 1,5GB darmowego oprogramowania? Bo chyba nie rozprowadzasz pirackich wersji, hę?

*

Offline kam5

• *
  • 90
    • brak
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 10, 2005, 15:58:27 »
Skuli a czy przejrzales wszystkie linki softu do Hp Jornada i Simpada ? Jest tego naprawde wybonie duzo. Przez rok czasu zdołałem nazbierac tych programików.Ja nikogo nie zmuszam do kupywania niczego odemnie. Wysunałem ta propozycje z tego wzgledu iż sam kiedys byłem poczatkujacy i nie miałem w zasadzie nic do swego sprzetu. Nockami szukałem ,sciagałem sprawdzałem co byloby mi przydatne i tak jakos sie nazbierało.DO simpada i jornadki to jest tego pelen CD ponad 700Mb ,2gi cd to programiki do PDApod WM 2002 2003 itd,na ktore sie przesiadłem ostatnio.Bycmoze chociaz za ten poswiecony czas,prad i cierpliwosc w jakims stopniu zrewanzuja mi sie zainteresowani.

pozdrawiam wszystkich

*

Offline PawelP7

• 1204
  • Sprzęt: Samsung Galaxy , Asus Transformer TF101
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 10, 2005, 21:06:55 »
Nec 780 Pro z proc:Mips 178MHZ cokolwiek pójdzie? CE 3.01
Były: Nec e228, Nec Mobile Pro 780, Acer n311, HTC Wizard, HTC Universal, Toshiba g900, HP rz1710, Nokia E51, Palm Treo 750v, Palm Centro, OQO 01+, Motorola v8, Nokia E90, HTC Alpine, HTC HD, Toshiba g910, HTC Desire, HTC HD 2,

*

Offline kam5

• *
  • 90
    • brak
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 10, 2005, 22:57:24 »
Cos napewno by sie znalazlo pod procesory mips

« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 12, 2005, 08:30:05 »
A ile chciałbyś za nagranie i wysłanie ? (chodzi mi tylko o soft do simpada) :)

*

Offline kam5

• *
  • 90
    • brak
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 12, 2005, 15:59:47 »
6zł za CD plus koszta wyslania listem zwyklym albo poleconym. to juz zalezy od ciebie jak chcesz otrzymac plytke.

« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 13, 2005, 19:35:40 »
Podeślij mi prosze krótki spis gier i programów na e-maila (tylko te które chodzą an simpadzie). arti224@poczta.fm . I jakieś screeny z gier i programów jakbyś mógł. Będe Ci bardzo wdzięczny.

Z góry dziękuje. :) :)

Pozdrawiam.

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 14, 2005, 00:18:37 »
To ja też poproszę o skrót programików..mam Jornadę 680...z góry dziękuję...mail: jasiow at op.pl

*

Offline Tharkan

• *
  • 70
  • Sprzęt: MIO P560, Omnia II
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 16, 2005, 23:01:04 »
Również wchodzę w ten interes. Podeślij mi namiary do uregulowania płatności.

« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 12, 2006, 00:58:33 »
Ogloszenie nadal aktualne? Jesli tak to prosze o namiary zeby dobic targu :) Co prawda nie wiem czy moja jornada bedzie w koncu w pelni sprawna ale najwyzej sie przesiade na cos lepszego a soft sie zawsze przyda :)