Wielkie dzięki za pomoc

A co do outloka to chodziło mi konkretnie o program kalendarz.
Jeśli wiesza się przez polską nakładkę to czy są może jakieś poprawki do tego ? Ja kupiłem już z zainstalowaną nakładką. Nie wiem czy ma jakąś licencję. Może to tylko demo, po miękkim restarcie pokazuje się zawsze panel producenta i niejasny napis demo ale nie wiadomo o co chodzi czy program jest demem czy w sprawie dema trzeba dzwonić pod numer telefonu nie wiem. Na nakładce mi włąściwie wcale nie zależy ale polska klawiatura jest dla mnie priorytetem a z tego co mi wiadomo nigdzie nie ma polskiej klawiatury poza tą nakładką tym bardziej bezpłatnej

Paragon Language Extender jest teraz w wersji 3 ale nie wiem jak to kupić. Nie mam karty a przelew ....

bym zapłacił z 400 zł

i do tego by mnie różne urzędy zaczęły ścigać znowu

Bo o jeden podatek za mało zapłaciłem. Ostatnio tak kupiłem sherwara. Nie wiem nawet czy ta wersja chodzi z Jornadą 690. A może można dostać gdzieś taniej samą klawiaturę, albo za darmo ?
Na początku komputerek zrobił mi dziwny numer. Odpaliłem jakiś program graficzny z nazwą na J... i oczywiście się zawiesił, poczekałem kilka minut i zrobiłem miękki restart Po nim okazało się że zrobił się twardy restatr wszystko było wyczyszczone, dobrze że miałem bacup. Jak narazie nic takiego się nie powtórzyło, obydwie baterie były wpożądku. Może w jakiś inny sposób albo za długo wcisnąłem przycisk resetu ??
Nie rozumię gdzie jest ta bateria podtrzymująca ram, czy w akumulatorze czy w samym komputerku, w instrukcji jest to trochę nie jasne. Bo ciekawi mnie czy w razie czego możan gdzieś kupić nową baterię nie wiem jakiego typu to bateria.
Pozdrawiam