Gratka dla użtkowników Sharpów

• 3 Odpowiedzi
  • 651 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline HSM

• **
  • 188
« dnia: Marzec 23, 2006, 12:56:11 »
Wprawdzie sam nigdy nie miałem żadnego Mobiliona, to może komuś się przyda:
http://csdsupport.sharpsec.com/public/validated/mdl_Filesearchform2.cfm?ProdID=5
Wsparcie Sharpa (dokumentacja, programy, uaktualnienia) dla użytkowników ich HPC. Myślę, że ciekawe mogą być ulepszone sterowniki ekranu dotykowego...

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 23, 2006, 18:23:25 »
Człowieku jesteś super!!! W "HC-4600 Mobilon - Combined Patch" dla mojego mobilona zawarta jest aplikacja polepszająca czułość ekranu - Miałem na środku tak wyrobiony, że prawie nie działał, a teraz chodzi super. JEŻCZE RAZ DZIEKI!!!!!!!

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 23, 2006, 18:27:49 »
Człowieku jesteś super!!! W "HC-4600 Mobilon - Combined Patch" dla mojego mobilona zawarta jest aplikacja polepszająca czułość ekranu - Miałem na środku tak wyrobiony, że prawie nie działał, a teraz chodzi super. JEŻCZE RAZ DZIEKI!!!!!!!

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 23, 2006, 19:40:54 »
MSM - Jesteś WIELKI. Teraz Touch Screen działa tak jak powinien. Bardzo Ci jesteśmy wdzięczni. Pozdrawiam