Automapa - > hard reset i problem

• 6 Odpowiedzi
  • 1366 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 09, 2006, 12:16:08 »
witam, czy jest jakis sposob na automape, aby instalowac ja z palmptopa z karty sd??, jak padnie mi bateria na trasie to sie robi hard reset, i automapy ni ma, z tomtomem sobie poradzilem, ale czy z automapa mozna to zrobic??

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 09, 2006, 12:36:54 »
całą AM możesz dać na kartę
ale i tak pewne pliki podczas działania daje do pamięci PDA, wiec nie wiem czy po hr będzie prawidłowo działała z karty
i napisz jaki masz model PDA! - najlepiej uzupełnij profil!

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 09, 2006, 13:22:49 »
to jest transonic 4000 /medion/ typhon/ bluemedia itp....  maja win ce net 4.2 , juz probowalem umiescic wsio na karte ale podczas instalacji cos musi wrzucac do systemu i po hard reset wyskakuje ze zla kopia...

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 10, 2006, 23:08:56 »
Panowie czy naprawde nie ma spoobu na automape jak sie zrobi hard reset?? bez spinania sprzetu z pecetem?? nie ma jej gdzies w *.*cab?

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 10, 2006, 23:51:39 »
Rozwiązanie najprostsze - program do zrobienia kopii zapasowej ( trzeba kupić) robisz kopię zapasową - a następnie po HR odpalasz z karty kopię zapasową i już  - masz odtworzony system a mapy wciąż na karcie.Ja używałem/wam spb backup sprawdza się świetnie.
potrzebna zgoda

*

Offline zolty4

• 434
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 11, 2006, 11:29:18 »
Niekoniecznie trzeba kupować, od początku jak mam Acera n50p ( i od momentu gdy nauczyłem się tego co potrzeba) robię backupy programem który jest w Acerze i po każdym przypadkowym HR gdy przywracam wszystko mi się instaluje jak trzeba i tam gdzie trzeba, z AutoMapą włącznie. Jedynie pierwsze uruchomienie po HR zaczyna sie od ponownego wczytania map. Dodam, że przywrócenie wszystkiego z Backupu to kwestia raptem max5 min.Może i mniej, nigdy nie mierzyłem czasu, ale szybko.GK
Sprzęt: Był MDA1 był Acer n50p,była Nokia LD-3W+była Nokia 6630,była Nokia N95 jest 2xMotorola F3 + jest GlobeSurferII + jest Kaiser + znowu było MDA1 + jest Nokia n82 + jest Nokia E51+ jest Asus 901(4+64GB) i karta SDHC 32GB,Lenovo G500, Toshiba Encore

« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 11, 2006, 20:21:00 »
jest software do tego celu   nazywa sie  sunnysoft beckupmenager !!

powodzenia .. um nie dzial od miesiecy  !

gg  8292855
dziekuje