Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Pozostałe platformy
Windows CE (bez PNA/PND)
Automapa - > hard reset i problem
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
6 Odpowiedzi
1366 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
lukasz23
72
«
dnia:
Sierpień 09, 2006, 12:16:08 »
witam, czy jest jakis sposob na automape, aby instalowac ja z palmptopa z karty sd??, jak padnie mi bateria na trasie to sie robi hard reset, i automapy ni ma, z tomtomem sobie poradzilem, ale czy z automapa mozna to zrobic??
marcinl
DWBKH
24436
Sprzęt: SGS2 z powrotem
«
Odpowiedź #1 dnia:
Sierpień 09, 2006, 12:36:54 »
całą AM możesz dać na kartę
ale i tak pewne pliki podczas działania daje do pamięci PDA, wiec nie wiem czy po hr będzie prawidłowo działała z karty
i napisz jaki masz model PDA! - najlepiej uzupełnij profil!
1% dla Mateuszka
http://www.mateusz.szczecinianki.pl/
lukasz23
72
«
Odpowiedź #2 dnia:
Sierpień 09, 2006, 13:22:49 »
to jest transonic 4000 /medion/ typhon/ bluemedia itp.... maja win ce net 4.2 , juz probowalem umiescic wsio na karte ale podczas instalacji cos musi wrzucac do systemu i po hard reset wyskakuje ze zla kopia...
lukasz23
72
«
Odpowiedź #3 dnia:
Sierpień 10, 2006, 23:08:56 »
Panowie czy naprawde nie ma spoobu na automape jak sie zrobi hard reset?? bez spinania sprzetu z pecetem?? nie ma jej gdzies w *.*cab?
jas_pik:: Janusz Piwiński
7793
«
Odpowiedź #4 dnia:
Sierpień 10, 2006, 23:51:39 »
Rozwiązanie najprostsze - program do zrobienia kopii zapasowej ( trzeba kupić) robisz kopię zapasową - a następnie po HR odpalasz z karty kopię zapasową i już - masz odtworzony system a mapy wciąż na karcie.Ja używałem/wam
spb backup
sprawdza się świetnie.
potrzebna zgoda
zolty4
434
«
Odpowiedź #5 dnia:
Sierpień 11, 2006, 11:29:18 »
Niekoniecznie trzeba kupować, od początku jak mam Acera n50p ( i od momentu gdy nauczyłem się tego co potrzeba) robię backupy programem który jest w Acerze i po każdym przypadkowym HR gdy przywracam wszystko mi się instaluje jak trzeba i tam gdzie trzeba, z AutoMapą włącznie. Jedynie pierwsze uruchomienie po HR zaczyna sie od ponownego wczytania map. Dodam, że przywrócenie wszystkiego z Backupu to kwestia raptem max5 min.Może i mniej, nigdy nie mierzyłem czasu, ale szybko.GK
Sprzęt: Był MDA1 był Acer n50p,była Nokia LD-3W+była Nokia 6630,była Nokia N95 jest 2xMotorola F3 + jest GlobeSurferII + jest Kaiser + znowu było MDA1 + jest Nokia n82 + jest Nokia E51+ jest Asus 901(4+64GB) i karta SDHC 32GB,Lenovo G500, Toshiba Encore
Paszkwil
81
«
Odpowiedź #6 dnia:
Sierpień 11, 2006, 20:21:00 »
jest software do tego celu nazywa sie sunnysoft beckupmenager !!
powodzenia .. um nie dzial od miesiecy !
gg 8292855
dziekuje
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »