Stashec POMOCY!!! - NEC 790

• 4 Odpowiedzi
  • 690 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline tom76

• 14
    • nie mam strony www
« dnia: Maj 12, 2006, 20:46:15 »
Pisałem 3 maile ale chyba nie docierają

Potrzebuję pomocy z polskimi czcionkami w NEC 790.  U mnie ten Okey w ogóle nie działa. Mam Language Extender'a ale to wersja demo. Mówiąc szczerze doprowadza mnie ona do szału. Co chwilę pojawi się komunikat, że to DEMO. Kolejny ból to alt + shift dwukrotnie naciskany.
Poradź mi coś. Może ten Okey jest lepszy. Jeśli dysponujesz jakąś normalną wersją programu, który doda, działające przez alt, polskie czcionki do worda, będę bardzo szczęśliwym człowiekiem.
Jeśli nawet będą działać przez shift i ctrl to też będzie dobrze.

Pomocy!!!!!

Jeśli ktoś jeszcze może mi udzielić wsparcia to proszę o pomoc na maile:

tpajecki@interia.pl

pajaczek30@interia.pl

POZDRAWIAM
tom76

*

Offline matmat

• 356
  • Sprzęt: MIO A701
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 12, 2006, 22:03:47 »
Nie rozumiem , powyżej jest przyklejony temat gdzie poruszana jest dość dokladnie sprawa polskich liter, poczytaj i spróbuj np. WR-Tools HotKeys

*

Offline tom76

• 14
    • nie mam strony www
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 13, 2006, 00:53:51 »
Mam WR-Tools HotKeys, pojawia się nawet po prawej stronie paska start. Ale nie działa z wordem. Czy jest jakiś sprytny zabieg żeby to zadziałało? Zdefiniowałem jedną literę jest nią "Ą". Kombinacja alt shifi i a nie działa.
Może ja robię coś nie tak?

*

Offline matmat

• 356
  • Sprzęt: MIO A701
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 13, 2006, 08:07:36 »
Przy takiej kombinacji raczej nie zadziala, nie dziala równiez przy Alt + litera.
Małe litery najlepiej uzyskac pod Alt+Ctrl + liter,a a duże pod Ctrl + Shift + litera (to jest zresztą w temacie powyzej opisane). WR dziala z Wordem i praktycznie z większościa programow.

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 13, 2006, 11:17:04 »
Dwa maile do mnie dotarły - pisane wczoraj. Pocztę na tym koncie sprawdzam raz dziennie, więc cierpliwości - dzisiaj postaram Ci się pomóc.