SL4: spolszczenie WinCE.NET 4.1

• 4 Odpowiedzi
  • 1323 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 10, 2004, 19:14:27 »
witam
mam pytanie i zaraz prośbe odnosnie windowsa CE.net 4.1 a mianowicie czy jest mozliwosc spolszczenie tego systemu i klawiatury a jesli tak to czy mólgbym otrzymac wskazówke.

« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 10, 2004, 19:25:58 »
klawiature mozna bez problemu.
wystarczy przeczytac FAQ na simpad.pdaclub.pl (i sciagnac z tamtad jeden plik).

Co do calego systemu, to ponoc nie ma dla windows ce.net 4.1.

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 10, 2004, 19:40:22 »
Rzeczwyiście w FAQ jest odpowiedni zapis, jest link, plik jest na serwerze, ale nadal nie mogę się doprosić o prawidłowe ustawienie praw dostępu do plików, może jakiś admin by się w wolnej chwili tym zajął? Bardzo proszę :)

Na razie proszę skorzystać z alternatywnego linku do klawiatury:
http://toya.net.pl/~simpad/mslim.dll

Aha, całkowitego spolszenia pod WinCE.Net nie ma.

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 23, 2004, 13:38:27 »
nie wiem jak u Was ale ja mam częśćciowo spolszczony CE net 4.1 tz w w dacie/godzinie jest "wrzesień" a waluta to "zł", nie wiem czy tak jest standardowo, czy tez to wynik moich eksperymentów z różnymi programami (szukałem klawiatury z polskimi znakami), ale takie spolszczenie mi zupełnie wystarcza.

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 23, 2004, 14:15:30 »
Cytat: Poslawek
nie wiem jak u Was ale ja mam częśćciowo spolszczony CE net 4.1 tz w w dacie/godzinie jest "wrzesień" a waluta to "zł", nie wiem czy tak jest standardowo, czy tez to wynik moich eksperymentów z różnymi programami (szukałem klawiatury z polskimi znakami), ale takie spolszczenie mi zupełnie wystarcza.
To jest wynik wgrania do systemu pliku wince.nls odpowiedzialnego m.in. za ustawienia regionalne i strony kodowe w IE.