QMail3 brak możliwości otworzenia wiadomości

• 1 Odpowiedzi
  • 734 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Wiotek

• **
  • 225
  • Sprzęt: Za mało miejca by wypisać wszystko ;p
QMail3 brak możliwości otworzenia wiadomości
« dnia: Wrzesień 27, 2008, 20:43:47 »
Witam

Mam taki oto problem: Zainstalowałem sobie na moim Necu MP 790 z prockiem mips QMaila3. Po skonfigurowaniu wszystko pięknie ładnie działa prócz jednej rzecz. Mogę wysłać maila (spokojnie dojdzie), mogę pobrać maila, lecz otworzyć już nie mogę :mad: :| Kiedy go próbuję otworzyć pojawia się okienko wiadomości dosłownie na sekundę, po czym samo się zamyka :|. Tak jest cały czas. Po przeinstalowani programu, program się buntował na wszystkie strony :|. Dopiero, gdy wszystko co dograłem z programem wyczyściłem po ponownej instalaci wystartował, lecz dalej nie mogę przeczytać poczty (taki sam błąd jak wyżej) :mad: :|. Co zrobić??

P.S.
Pobrałem nPOP, ale tego nie umiem skonfigurowac :| Poprostu ciemny jestem :E . Poda mi ktoś opis co i jak powpisywac?? Przydałaby mi się poczta na tym urządzeniu, bo zawsze w szkole mogę wysłac np. nauczycielce/nauczycielowi prezentację, lub pracę, którą mam zapisaną na nim.  Z góry dzięki

Pozdrawiam:
Wiotek
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2008, 21:14:49 wysłana przez Wiotek »

*

Offline Wiotek

• **
  • 225
  • Sprzęt: Za mało miejca by wypisać wszystko ;p
Odp: QMail3 brak możliwości otworzenia wiadomości
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 01, 2008, 22:24:22 »
Jest tam kto??
Nie wierzę, że nikt nie konfigurował nPOP. Ktoś mi powie co mam zrobić krok po kroku, bo cienki jestem z anglika, i nie wiem co gdzie pisze (nie rozumiem niektórych rzeczy). Proszę o pomoc.

Z góry dzięki :)

Pozdrawiam:
Wiotek