Pomoc przy PMP + GPS z Windows CE.NET 4.2 Core Edition

• 5 Odpowiedzi
  • 696 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 01, 2006, 09:17:08 »
Witam w nadchodzącym tygodniu będę miał dwie sztuki ściągnięte do testów i przymiarek powyższego urządzenia. Producent zapewnia ze Plajer działa z mapami pochodzącymi od NAVTEQ, Tele Atlas ( fully compliant), w ostateczności producent sam może mi dołączyć do urządzenia mapy europy ( natomiast obawiam się, co do pokrycia Polski, sadze ze są to mapy identyczne jak w TT)

Czytając wcześniejsze posty wiem, że można znakować win CE i wgrywać takie mapy jak np.: AM.
Nie wiem czy sam będę wstanie to zrobić z uwagi na brak umiejętności i czasu dlatego też  miałbym do uczestników tego forum prośbę jeżeli ktoś chciałby pobawić się tym sprzętem i pomoc mi w odnalezieniu sposobu na zaimplementowanie jakiejś dokładnej mapy Polski do sprzętu to będę bardzo wdzięczny ( jakiś z obecnie sprzedawanych przezemnie plajerow mp3 gratis, bądź tez duża zniżka na urządzenie PMP) , niestety zawęzimy się chyba tylko do ludzi z warszawy

Dokładną specyfikacje techniczna mogę podesłać na życzenie (umieszczone jest rownież w moich wcześniejszych postach)
klasyk@gazeta.pl

*

Offline Kargul.pl

• 303
  • Sprzęt: Mitac Mio269+ WinCE 4.2 .NET
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 01, 2006, 10:55:14 »
Szkoda, że tylko Wa-wa :( Ja bym chętnie potestował taki sprzęcik...

Pozdro!

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 01, 2006, 13:54:05 »
No niestety jest to najwygodniejsze dla mnie ze wzgledow logistycznych (spotkanie przekazanie sprzetu itd.) sam jestem z W-wy, natomiast jezeli nie znajde nikogo to zobaczymy. Diezki za zainteresowanie

*

Offline Kargul.pl

• 303
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 05, 2006, 11:11:15 »
Witam!

Znależli się już chętni???

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 05, 2006, 13:50:27 »
no mam juz kilku kandydatow a dodatkowo bazujac na danych opublikowanych na stronie mapy "Autopilot" wyglada na to ze bedzie dzialala z Win NET CE 4.2 zobaczymy

*

Offline Kargul.pl

• 303
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 05, 2006, 14:37:57 »
AM i TT na 99% będą chodziły wystarczy chcieć :D.

Pozdro!