Pliki do activsync'a dla DOT'a

• 6 Odpowiedzi
  • 913 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Październik 26, 2004, 12:02:28 »
Witam!
 Czy ktos ma jakies pliki do synchronizacji  z pc przez irde z activsync'iem? Chodzi o to ze dotek nie mam tego, wiec nie mozna go podlaczyc. Jakby ktos mial kabelek i jakis soft do tego to moglby przeslac te pliki w takim formacie, by umiescic je od razu na dot'ku?
Pzdr

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 26, 2004, 14:48:40 »
Poszukaj info na ten temat w innym watku na temat DOTa. Ktos juz o tym pisal

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 26, 2004, 16:36:40 »
Sprawdzalem, ale watek sie rozplynol. Pisza o przegrywaniu cab'ow. Kiedy ja przegram i sprobuje odpalic, to dostaje komunikat o tym ze plik jest na inna wersje systemu i nie daje sie zainstalowac. A moze nie mam jakiegos programu do instalacji cab'ow? Jesli brakuje, to moglbys mi przeslac go jako plik exe na maila. Troche mnie przerosl ten sprzet, przynajmniej na razie, mimo ze na codzien pracujena kompach ;)

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 26, 2004, 17:17:22 »
Bo to jest palmtop dla majsterkowiczow. Co do CABow to nie musisz miec zadnego oprogramowania do instalacji programow z tych plikow. Po prostu musisz wrzucic do palmtopa plik CAB przeznaczony dla tego samego typu procesora. Czyli w tym przypadku ARM / X-Scale. Niektore programy moga byc bardziej wymagajace, a mianowicie sprawdzac czy faktycznie instalujesz je na Pocket PC czy na innym urzadzeniu i dlatego instalacja moze sie wysypywac, bo tam nie ma Pocket PC. Polecam programy przeznaczone dla Handheld PC 2000 - te prawie na 100% beda dzialac.

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 01, 2004, 20:39:09 »
zapewne kolega ma dota 340? bo w 320.. normalnie wsyztsko działa pod CABY przeznaczone dla procków ARM
w 340 ten plik sie nie odpala!! niezła lipa

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 28, 2004, 11:30:08 »
Dot340 nie istnieje oficjalnie.

« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 02, 2004, 20:42:24 »
MOże ktoś mi powiedzieć jak zrobić Flashowanie na dot 320 jakiś opisik krok po kroku?? jakiego programu użyć itp??