potwierdzam opinie kolegów - chyba nawet od tego gościa kupowałem. ogólnie dla zwykłego użytkowania jest idealna. jedyny minus to brak 14 kanału i przez to chyba nie nadaje się przy jakiś pracach z siecią czy coś takiego, nie znam się - w każdym razie jak po prostu chcesz śmigać przez wifi, to to jest ta karta

A co do etui - czas na sekret - kup etui na płyty CD, tak na 50 sztuk - używałem gdy miałem neca 780 - pasuje idealnie, a koperty na płyty działają jak wypełnienie zabezpieczające - koszt, mniej niż 10 zł

ja do neca dostalem skórzane (podobno) - ładne, sztywne z przegródkami i w ogóle

SLWK - jakbyś miał pytania, też z chęcią pomogę - nie jestem tak władny jak kitor czy stascheck, ale jako zwykły user zwykłemu userowi mogę pomóc - jakby co - gg 6309050. I jeśli nie przeczytałeś jeszcze całego wątku tutaj - ZAINSTALUJ ROM CMONEX
Napisane: Listopad 06, 2007, 13:50:06
aha, a co do kart cf - kolega tez ma neca - i do tego 2 gig CF ultra II sandisc - śmiga bez zarzutu a i sądzę, że 4 giga to nie będzie problem
Napisane: Listopad 06, 2007, 13:57:56
kitor - pytanie - już kiedyś męczyłem ultraG i Ezviewer - bo potrzebuję przeglądarki zdjęć - opcja pełnego ekranu, przesuwanie dużych zdjęć za pomocą klawiszy i przejście do nastepnego zdjęcia - niby niewiele wymagam, ale jednak - wydawał się doby Peter's viewer, ale niesetety, opcje strzałek nie wychodzą, a nie będę cały czas po ekranie rysikiem latał. ezviewer wydaje się być idealny - ALE - jak zrobić zoom?? progs dotosowuje rozmiar do ekranu i jakoś nie mogę odkryć, czym zrobić zoom - masz pomysł?? Też przymierzam się do zabawy z baterią, ale chcę zrobić coś na modłę moda z wyjmowanymi bateriami - tyle że i jego zmoyfikowac tak, żeby można było ładować w palmie - musze tylko pozbierać parę blaszek, żeby uwinąć się z robotą w jeden dzień i do tego, żeby to zachowało choć pozory estetyki