NEC 790 Net Monitor

• 0 Odpowiedzi
  • 642 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline egz3

• 21
  • Sprzęt: dobre 20 centymetrów xD a poważnie to spv m3000 , nokia 8910i
NEC 790 Net Monitor
« dnia: Styczeń 27, 2008, 18:39:27 »
Witam Ponownie !

Niektorzy zapewne powiedza ze jestem problematycznym userem :p, ale tym razem temat moze byc przydatny dla wiekszej ilosci uzytkownikow takze prosze o odpowiedzi i porady ktory przydadza sie nietylko mnie :]. Co do mojego poprzedniego tematu to udalo mi sie podlaczyc NECa do internetu przez wifi po kilku hard resetach. Mam jednak nowy problem? Jak jest dobrze to chce sie zeby bylo jeszcze lepiej. Mianowicie mam ten standardowy program od orinoco gold do laczenia z sieciami ale niejest on zbyt przxejzysty i wygodny, aby podlaczyc sie do jakiejkolwiek sieci trzeba tworzyc nowy profil itp. jednym slowem uciazliwe, wiec chodzi mi o program typu ministumbloer ktory bedzie smigac pod procesorem MIPS. Prubowalem instalowac miniStumblerka bo jest przyjemny w wygladzie i w miare funkcjona;lny (mam go na WM 2005). Po instalacji tego programu bo znalazlem wersje na Win CE wywala mi błąd :

Fatal Application Error
Application MiniStumbler.exe has performed an illegal operation and will be shut down...

Program: MiniStumbler.exe
Exception: 0xc0000005
Addres: 00b0f0bc

Porazcie cos znakomici userzy Mipsow  :E

Pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam na odp.

eGz3

P.S.
w miedzyczasie bede szukac programu kompatybilnego wiec jak znajde to zalacze dla userow ktorzy maja ten sam problem.

Aha. przeszukalem forum i nic nieznalazlem :/